0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben teypte pioneer tavsiye etmem ama siz bilirsiniz
Bende sana böyle bir şey öneririm http://cgi.ebay.com/JVC-KD-AVX77-NEW-CD-DVD-MP3-IPOD-EQ-BLUETOOTH-KDAVX77_W0QQitemZ120484353879QQcmdZViewItemQQptZCar_Audio_In_Dash_Receivers?hash=item1c0d6d5757
pekı ne onerırsın pıoneer ıyı dıolar sasma dıolar senın onerdıgın varsa solermısın_?
bende pioneer deh-p65bt var piyasada fiyatı 500-600 arası değişiyor teypten memnunum ..sizin baktığınız teypler piyasaya yeni sürüldüğü için pek fazla bulunmuyor galiba ..
Pioneer kullanan arkadaşlarımın ortak sıkıntısı araba çukura girdiğinde cdnin takılıp içinde kalması problemi.. Cımbızla cd çıkartmaya uğraşıyorlar ondan sonra.. Madem 650 liraya kadar bütçeniz var ben size alpine öneririm..
selam arkadaslar arabama cd calar almayı dusnuyorum pıoneer ın deh-p7100bt ve deh-8100bt modellerıne baktım her ıkısıde aynı ama brısınde kumanda dıreksıyona takılıo hos bısey ama fıtalarını bulamıorum.yanı urun yenı ama fıyatları bellı degıl.bılen varsa lutfen cvb yazsın sımdıden tesekkurler
bu alpıne nasıl yorumları okudum bazı modellerı hakkın da ama bılmıorum sony ve pıoneer gıbı yaygın degıl sız hangı modelını onerıyorsunuz
Ama pioneer asla tavsiye etmem.. Bende sony gt424u var gayet memnunum