0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesut Bey, allah tamamına erdirsin. Birbirinize olan saygınız ve sevginiz tükenmeden ömür boyu mutluluklar diliyorum.
..bu aralar siteyi pek takip edemediğimden olsa gerek,değerli arkadaşım sevgili Mesutun o güzel ve şeffaf kalbiyle açmış olduğu bu güzel ve anlamlı konuyu fark edememenin üzüntüsü içersindeyim.gerçi tebrik ve dileklerimi bir şekilde sunmuş olsamda adetin yerini bulması açısından tekrar sunmamda bir kaybım olacağını sanmıyorum . ALLAH tamamına erdirsin ve bir ömür boyu mutlu ve mesut etsin inşallah.herşey gönlünce olsun güzel insan ...
Mesut Kaç gündür yoğunluktan siteye girememiştim. İkiniz de birbirinize o kadar yakışıyorsunuz ki. Allah o mutluluğunuzu bozmasın. Gerçekten mükemmel bir çift olursunuz inşallah.
Her iki aile içinde hayırlı ve uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin. Sizin adınıza çok sevindim Mesut'cum. Selamlar.
Mesut abicim hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.Düğün nerede olucak acaba şehir olarak?
Hayırlı olsun patron Uff ne heyecan olmuştur şimdi
Bizim gibi olursan "kılıbık" derler forumda haberin olsun
Yok daha neler Ali abi bunun kılıbıkla ne ilgisi var, iki insanın birbirine olan saygısı bence