0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tebrik ederim Mesut, Şimdiden Allah ağız tadıyla bir yastıkta kocamak nasip etsin.Mutluluğunuz sonsuz olsun.
Ne ettin sen Mesut Acıyım mı, sevineyim mi bilmiyorum. Bundan sonra bize, sizlere bir ömür boyu sağlıklı, mutlu, birlikte bir yaşam dilemek düşer. Herşey gönlünüzce olsun.
Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Bursa'ya gelişinizde yolunuzu keselim de görün Bizden kız almak öle kolay değil
Mesutum Face de kutladım ama tekrar tebrik ederim inşallah düğününde TCT olarak baya kalabalık bir şekilde beraber oluruz
Ben de Hakan abi ile aynı fikirdeyim İyice düşündün mü? Nihak memuru evlenmek isteyip istemedini sorduğunda hayır desende, o saatten sonra kabul etmiyorlar. Madem buraya kadar geldin, sonuçlarına katlanacaksın diyorlar. Tecrübeyle sabittir Şaka bir yana; Bir ömür boyu sağlık, mutluluk, sevgi ve saygının hüküm sürdüğü bir aileye sahip olmanı dilerim. Allah tamamına erdirsin
yahu çocuğun kafasını niye karıştırıyorsunuz?
Bu cesur davranışın bir alkış hakediyor
Karışcak kafa mı kalmış abim bulutların üstünde yürüyor zaten
hacı bunun inişide var siz iniş takımlarını hazır tutun
Mutluluklar Mesut abi
Hayırlı olsun. Allah tamamını erdirsin kardeşim
hadi hayırlı olsun..ben de nişanlanalı 2,5 sene oldu da hala bekliyorum bu aralık ayında askerlikten sonra yaz sonu gibi tamamına erdireceğim inş.
Ömür boyu mutluluklar
Geçmiş olsun Ama darısı biz bekarların başına