0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun Semih bey.Siz ABS beyinimi arıyorsunuz?
Semih bey yetkili serviste onarim yapildi ise sanirim 2 yil garantisi var. Ne zaman yapilmisti?
motoru yıkayan kişiye fatura edilmesi durumuda beni çok üzer.
YEtkili servislerde tüm araçlar sigortalıdır.Servise bıraklan aracın başına bir şey geldiği taktirde sigorta oluşan zararı karşılar.Yıkamacıdan tahsil etmezler.Bu konuda endişeniz olmasın
Serviste benim Alfa'nin motorunu yikamislardi. Bakimdan sonra pasta cilaya vermistim. Yapilan isi hic begenmemistim. 1 hafta sonra araba ile yolda kaldim Istanbul'da. Megerse motoru cok yüksek basinc ile yikamislar ve bujilerin etrafina su kacmis. 1 hafta sonra bujiye gelince atesleme problemi verdi.Neyse cekici cagirdim ve Birmot Beyliktüzünde aracin bujileri temizlendi ve kurutuldu. 300 lira fatura cikti.Ankara'daki servisi aradim. Özür dilediler ve ödedigim 300 lirayi bana iade ettiler.
Geçmiş olsun+1, ben de öyle olduğunu biliyorum ancak böyle olmasa bile yetkili servis olması ve sorunun servis hizmetinden kaynaklanmasından dolayı servisin sorumluluğunda olacaktır. Servisin böyle bir hatayı personele yükleyeceğini sanmıyorum
Servis bak başının caresine demiyor. sağolsunlar. Bende problemin çözülmesi için bir yol arayısındayım. Parça çok pahalı (2640 tl)motoru yıkayan kişiye fatura edilmesi durumuda beni çok üzer. Herşey iyi niyetle yapılmış düşüncesindeyim. Oldu bir şansızlık.