0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle Arabayı o sorunla satmayın derim Muhakkak usta karter v.b. bir çok yağ kaçıracak parçayı gözlemlemiştir ama araç yatarken mi yoksa hareket halinde mi bu işi yapıyor ? garanti den bahsetmişsiniz araç sıfır mı alındı? ikinci el mi ? ben hele motor değiştirme durumunu da pek anlamadım motor bloğu mu problemli ki böyle bir değişiklik düşünüyorlar ? Sürekli aynı servisi kullanıyorsa bir de başka yere göstermesini tavsiye ederim...
ustayı değiğştirin derim size, 4 seferde bu işi halledemeyen usta ya usta demem ben, ... birine benziyomuşya adam öyle demekki
bizim şirkette toplamda 4 focus 16 tane connect var inanın her biri muhakkak birer kere turbo hortumları patladı herhalde bunlarda genetik bazı sıkıntılar:)
Yallllaaan söylüyorlar elbette sevrsite çalışan kişiler kendi arkadaşalarını kötülemez.
Bu dördüncü tamir eğer yetkili seviste ve iş emri ile yapılıyorsa tüketici hakları gereği FORD ya motoru yada duruma göre aracı değiştirmek zorunda...Aracın devri alınmamışsa ilk sahibinin üstüne kayıtlıysa yada drumu gisip bulunduğunuz yerin kaymakamlık binasında bulunan tüketici hakları hakem heyeti masasına başvuruda bulunun derdinizi anlatın ,onlar size en iyi şekilde yardımcı olacaktır
Volvo aracımda İzmir'de bir yetkili serviste fabrikadan gelen yeni sandık motor (komple blok, kapak) takılmıştı,Motor bloğundaki bu ufacık çatlaktan dolayı yağ kaçırıyormuş araç. Fabrikadan tekrar sandık motor getirtildi ve garantiden değişti. Olan gene bize oldu. 2 ay içerisinde 2 kere motor işletmek için proje çizdirme, muayene vergi vs. vs. Ha bide boşu boşuna 1 ay daha yattı araç...
Kardeş diyelimki bizde motoru değiştirdiler tekrar ruhsatmı çıkıyo motor no falan deişiyomu bide satarken sorun olurmu
evet yeni motor numarasını ruhsata işletmek zorundasın. (aynı özellikte motor olsa bile) mühendis proje çizmeli, araç muayeneye girmeli, tekrar ruhat çıkmalı.satarken tabiki sorun olabiliyo. genelde hiç kurcalanmamış motoru yeni motora tercih ediyolar.bide şöyle bi durum var. motoru kesinlikle faturalı almak zorundasın. aksi taktirde işletemiyosun ruhsata.
peki servis dışı masraflar araç sahibinemi ruhsat,proje,muayene vs...