0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hakkı abi ekzoz için bişey demedin. kimse yardımcı olmuyo mu bana ya. bugün tavsiyelerinize göre belki trabzona gidip ekzoz susturucusu taktırabilirim yani.
hks otto supersprint borla remus bunlar en iyi egzozlardan.100 ytl'ye alacağınız egzozda işinizi görür.unutulmaması gereken 1.6 lar için giriş 60mm'den küçük olmayacak ve çıkış 100mm'den küçük olmayacak.
selamlar ceyhun kardeş..uzun zaman oldu..bana sorarsan susturucuyu sakın elletme.kıytırık susturucu dersin ama motora ciddi sıkıntılar doğurabilir. her markanın egsoz gaz basıncı ve sıcaklığı farklıdır.çıkış susturucuları da bu sıcaklık ve basınca göre tasarlanır. susturucuyu küçültmen demek, susturucudaki basınç düşümünün artması,susturucudan önceki egsoz hattının basıncının yükselmesi demektir. bu durumda motor egsoz gazını daha zor atar dışarı. eğer bi de aracında turbo varsa turbonun devrini bile etkiler bu durum. o yüzden bırak çirkin gözüksün.he çok rahatsız oluyorum diyosan yaptıra biliyosan biraz yukarı aldır. ama bu durumda da mutlaka susturucu çıkışındaki boruyu bi miktar uzat ki gaz çıkabilsin..
Yo olmaz prensip sahibidir.Eksozuda aracıda ayırmadan satar.O ayırmayı hiç sevmez.