0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle videoyu bana ithaf ettiğin için şahsım adına teşekkür ederim Kaya Çekmek ve işlemek için de bayağı bir emek harcamışsın, bunun için de ayrıca teşekkürler Videoyu baştan sona kadar izledim, 1. vitesten 2'ye atarken biraz geç kalman dışında gayet normal bir sürüşün var. Yaris'imi ilk aldığımda ben de böyleydim. Aracın ataklığını hissetmek gerçekten çok güzel bir duygu, bu yüzden seni gayet iyi anlayabiliyorum Bir de sana bir tavsiye, bizim Yarislerde kamerayı bir şekilde gösterge panelinin önüne sabitleyip rahat bir şekilde çekim yapma imkanımız var Mesela ben bir kere webcami bir güzel yapıştırıp, dizüstüne bağlayarak çekim yapmıştım Aklında olsun Bir de sana son bir tavsiye anlık tüketim seçeneğini hiç kullanma. Çok fazla dikkat dağıtıyor, arada bir ortalamaya bakman yeterli bence. Ben 4 yılda toplam 10dk. bile kullanmamışımdır herhalde
Elleribe ayagına kamerana sağlık kardeşim gece 3 te video çekemey gidiyorum deyince ben inanmamıştım Ama ben bu filmi canlı izledim =))))))))))))))))))))))
Eline, ekipmanına sağlık Kaya Kalkışta Hakkı Abi'nin dediği gibi bence de 1'den 2'ye alırken biraz geç kalıyorsun En iyisi sen doğrudan 2 ile kalkış yap
Belki sen müzik dinleyince daha iyi değerler yakalayabiliyorsun. Teyibi hiç kapatma
Eyvallah Abi nereye sabitleyebiliyorum?
Kaya sen maltepedemisin ya insan gibi kalkalımmı seninle bigün kopardı beni vidyo içkilimiydin bunu çekerken
Yav bunu ayık halide bu Mesut abi Birde forum içinde değil o insanca kalkayım demeleri canvar benim koçumm maşallahı var Bostancı-Maltepe sahil yolunda 2ye atana kadar diğer ışıklara geliyoz
Yanlız şöyle ufak bir parantez açmak istiyorum.İyisin hoşsun Kayacım ama elindeki hiç sana yakışmıyor be kardeşim yazık değilmi ciğerlerine.İçki desen gel beraber içelim ama sigara hiç olmamış be
Yav bunu ayık halide bu Mesut abi Birde forum içinde değil o insanca kalkayım demeleri canvar benim koçumm maşallahı var Bostancı-Maltepe sahil yolunda 2ye atana kadar diğer ışıklara geliyoz Bu arada Kaya kardeşim diğer projeyi iyice geliştirelim sunalım bayramdan önce