Gönderen Konu: 2007 Yeni Kasa Dizel Classic  (Okunma sayısı 1729 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Barış ve Huzur Dolu Bir Dünya Temennisiyle ...
  • Kan Grubu: 0+
2007 Yeni Kasa Dizel Classic
« : Ekim 27, 2009, 13:48:37 »
    Tüm arkadaşlara merhabalar ,

2007 yeni kasa dizelin classic modelinin ortalama biniciye fiyatı ne olur , bu konuda fikirlerinizin benim için çok önemi var. Geçenlerde 2007 comfort kullanıcısı artı eşide toyota serviste çalışıyor ona sordum kendi aracı için 30 - 31 bin tl , classic modeli içinse 26 - 27 bin tl civarı diye söylemişti. Sizlerinde fikirlerinizi bekliyorum .
Ne Kadar Bilirsen Bil Bilgin Karşındakinin Anladığı Kadardır ...

Toyota Club Türkiye

2007 Yeni Kasa Dizel Classic
« : Ekim 27, 2009, 13:48:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: 2007 Yeni Kasa Dizel Classic
« Yanıtla #1 : Ekim 27, 2009, 13:54:02 »
Celal bey üye olalı hayli zaman geçmiş ancak pek aktif değilsiniz sanırım... Üyelerimizden İsmail Timurcioğlu abi var oda Trabzon-Rize de aynı araçtan oda satıyordu hem fiyat bilginizde olur ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Ekim 27, 2009, 14:17:09 »
   evet üye olalı oldu epey , fakat zannedersem üye olurkende şu an için sadece bilgi alıcısı olduğumu yazmıştım , çünkü bende 98 tipo sx var onla ilgilide paylaşımlarım çok ilgisini çekmez forumun  :) , o yüzden sadece girip yazılanlardan istifade ediyorum ve bilgisini paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum . yılbaşından sonra bir aksilik olmaz ise en uygun zamanda corolla sahibi olmak istiyorum ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 27, 2009, 14:24:39 »
   evet üye olalı oldu epey , fakat zannedersem üye olurkende şu an için sadece bilgi alıcısı olduğumu yazmıştım , çünkü bende 98 tipo sx var onla ilgilide paylaşımlarım çok ilgisini çekmez forumun  :) , o yüzden sadece girip yazılanlardan istifade ediyorum ve bilgisini paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum . yılbaşından sonra bir aksilik olmaz ise en uygun zamanda corolla sahibi olmak istiyorum ...

Problem değil tipoda mekanik bir obje sonucta yinede paylaşabilrisiniz ;) Dilediğniz aracada kavuşursunuz inşallah..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 28, 2009, 10:04:36 »
celal bey hoşgeldin. bende toruldan ceyhun.
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 29, 2009, 00:24:39 »
2008 model 20000 km de class dizel düz vites arabamı 28 kasım 2008 de 28500 TL' ye aldım... Şimdi, satsam 30000'den aşağıya satmam... Ben aldığımda bunun sıfırı 38750 TL idi şimdi 42000 TL...
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 29, 2009, 01:35:42 »
42 milyara  class donanımını veriyorlar.gecen sene kasımda 38,500 elegant dizeli veriyorlardı..Gercekten ötvden dolayı acımasızca şisirdiler fiyatları..46 bin e corolla elegant dizel..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #7 : Ekim 29, 2009, 13:52:21 »
   yani 2007 model için telaffuz ettiğim rakamlar normal o zaman .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Ekim 29, 2009, 14:00:53 »
Celal, aracın temizliğine, km'sine göre değişir... Az km yapmış, temiz, garantili 2007 model bir class modeli şu anda 28-29 bin TL civarı olur... Km'si arttıkça, hafif darbeli, boyalı vs. oldukça 26-27 bin TL'ye düşer... Benim fikrim bu...
İNCİ BEYAZI

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Ekim 30, 2009, 10:39:02 »

Toprağım alacaksan bir binici olarak diyorum en fulü neyse onu al. Yada bütçen el vermiyorsa biraz zorla comfort al ama class alma. Benim aracım Siyah , 2007 D-4D Comfort M/M (Triptonic) 35.000km de. Garantili servis bakımlı. Hatasız, boya değişen yok. 28.000 de iken 32.500 nakit verdiler vermedim. İnternette yazanlara bakma. Adam cidden satacaksa zaten oraya ilan vermez. Çevresine haber salar birine istediği fiyata verir arabayı. Adamlar 34-38 arası fiyatlar yazmışlar. Comfort 7 yada 8 model bir araç 30 a alınır. Benim fikrim. Az km değişeni olmayan, hatasız bir araç için yazdım tabi. Bu kasada çok değer kaybetti yaaa ben anlamadım. Bir önceki kasa araçları adamlar 28-34 arası aldılar, hala aynı paraya satıyorlar ve alıcısıda var.  2007 dizel plus line 30 000 lira diyor adam, öbürüde 29 verip alıyor valla. Gerçi Utku kardeş daha iyi yorum yapar bu durumlara ama sen bir araç bulunca Tooyota Seçil i ara. 0462 325 20 70. Böyle böyle özelliklerde bi araç var. Kaç lira ederd iye sor. Onların dediğinin 1-2 daha üstüne çıkabilirsin. Bulamazsanda ben benimkini veririm sana 33.500 e :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Ekim 30, 2009, 11:26:41 »
            Class                                Comfort
     4 hava yastığı                        9 hava yastığı
         15" jant                                  16" jant
 195/65/15 R lastikler                 205/55/16 R lastikler
              -                      Direksiyondan kumandalı CD çalar

Aralarındaki donanım farkları yaklaşık olarak bunlar... Bir kaç ufak tefek fark daha var ama onlar önemsiz... Ben de sizin gibi Comfort ya da Elegant alacaktım ama uygun fiyata denk getirince Class aldım... Benim için donanımın fazla ya da az olması çok farketmiyordu, sizin için farkediyorsa elegant almanızı tavsiye ederim...
İNCİ BEYAZI

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Ekim 30, 2009, 11:52:47 »

Gövde rengi kapı kolları ve dikiz aynaları, on panjur krom kaplamaları, sis farları vs. unutmuşsun Ali Rıza :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #12 : Ekim 30, 2009, 13:46:23 »

Gövde rengi kapı kolları ve dikiz aynaları, on panjur krom kaplamaları, sis farları vs. unutmuşsun Ali Rıza :D

Class                                Comfort
     4 hava yastığı                        9 hava yastığı
         15" jant                                  16" jant
 195/65/15 R lastikler                 205/55/16 R lastikler
              -                      Direksiyondan kumandalı CD çalar

Aralarındaki donanım farkları yaklaşık olarak bunlar... Bir kaç ufak tefek fark daha var ama onlar önemsiz... Ben de sizin gibi Comfort ya da Elegant alacaktım ama uygun fiyata denk getirince Class aldım... Benim için donanımın fazla ya da az olması çok farketmiyordu, sizin için farkediyorsa elegant almanızı tavsiye ederim...

şahsen ben donanımlı araçları pek sevmiyorum , benim aracım en manuelinden olacak belki yanlış belki doğru fakat benim fikrim böyle , o yüzden classic versiyona yöneldim ufak tefek görsel farklarıda zamanla kendim halledebilirim sis farı v.s. v.s. . tabi o zaman bulunan seçeneklerin fiyat olarak en iyi değerlendirmesini yapacağız burada yine , inanın fikirlerinizin çok önemi var benim için . bütün yorumlara bilgilere şimdiden çok teşekkürler ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Ekim 30, 2009, 21:10:39 »
Eğer donanımın senin için önemi yoksa hiç fazladan para verme... Yoksa hepsinin de sürüşü, gidişi, çıkışı aynı... :) :)

Valla benim classico gövde rengi kapı kolları ve dikiz aynalarına sahip... İlginç... Evet sis farını unutmuşum... :)
İNCİ BEYAZI