0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu akşam habertürkte konuyla ilgili tartışma programı vardı.....ben abartıldığını düşünüyorum ama her iki şekilde de abartılıyor....hastalığın vehameti de aşının zararları da..... isteyen yaptırsın istemeyen yaptırmasın aşının bir zararı olacağını sanmam....aşının ülkemize girişi ne kadara mal olduğu bu alımın gerçekleşmesinin ardında neler olduğu konusunda ki fikirlerimi kendime saklayacağım....not: etken H1N1 piyasada bulunan normal grip aşılarının içeriğine bakarsanız onlarda da H1N1 olduğunu görürsünüz.... şu anda bunu çelişkiyi çözmeye çalışıyorum.... çözersem sizinlede paylaşırım....
Eşimin halası bulaşıcı hastalıklardan sorumlu il sağlık müdürü yardımcısı. Kendisi de Hande Hn'ın söylediklerine benzer ifadeler kullandı. Zatürre benzeri solunum yolu enfeksiyonu olan hastalarda bu grip öldürücü olabiliyormuş bu yüzden kendimize çok iyi bakıp vücut direncimizi sağlam tuttuğumuz takdirde çok fazla endişelenecek bir durum olduğunu sanmıyorum.
soner bey allah şu domuz gribinden önce bizi bu adamalrdan korusun
Hükümette aşı krizi... Sn. Başbakan aşı olmayacakmış... Heryerimiz kriz oldu.http://haber.mynet.com/detay/politika/erdogandan-ilginc-aciklama/478207