Gönderen Konu: filitre fiyatları  (Okunma sayısı 1734 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
filitre fiyatları
« : Ekim 25, 2009, 21:45:57 »
yeni kasa d4d corollanın polen,hava,mazot ve yağ filitre fiyatları hakkınbda bilgisi olan varmı?

Toyota Club Türkiye

filitre fiyatları
« : Ekim 25, 2009, 21:45:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: filitre fiyatları
« Yanıtla #1 : Ekim 25, 2009, 23:27:23 »
Muammer Bey, Mekanik Sohbet bölümü altında bazı başlıklarda sorunuzun cevapları mevcut. O başlıklara da göz atabilirsiniz.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 25, 2009, 23:56:52 »
Muammer Bey,
En temiz yolu servisi arayıp yedek parça bölümünü arayıp yetkiliden fiyat almak :)
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 25, 2009, 23:59:49 »
Muammer Bey,
En temiz yolu servisi arayıp yedek parça bölümünü arayıp yetkiliden fiyat almak :)
  Aynen katılıyorum Erhan'a
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Ekim 26, 2009, 23:21:48 »
Ben arabama yeni bakım yaptırdım ve şunu öğrendim. Araç sahipleri bakıma giderken yağlarını filitrelerini yetkili servislerdeki yedek parça satan yerden almak zorunda değiller. orjinal onların kullandıkları malzemeleri dışarıdan alıp taktıra bilirimişiz.Onun içindirki bu başlık altında bir konu açtım.Dışarıda yetgili servise sormayı biliyoruz.Maksat biraz sohbet olsun birde arkadaşların deneyimlerinden faydalanalım.Amerikayı yeniden keşfetmenin anlamı yok.
Muammer Bey,
 Aynen katılıyorum Erhan'a

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 28, 2009, 08:43:13 »
Sinirlenmenize gerek yok Muammer Bey, kötü birşey söylemedik biz. Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok ama sizin Toyota'nın yedek parça politikasını keşfetmeye ihtiyacınız var. Toyota, yetkili servisleri dışında orijinal yedek parça satmıyor. Orijinal parçaları yalnızca yetkili servislerden bulabilirsiniz. Bu anlamda söylemiştim servisi arayabilirsiniz diye. Başka alternatifiniz yok çünkü.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Ekim 28, 2009, 16:42:53 »
erhan bey kızmıyorum forumda servis fiyatları diye bir konu var ona da herkes mesaj yazmış çok güzel; soru sormadan güzel bilgilere ulaşılmıyor. takdir edersinizki bilgide baylaşdıkça değer kazanır.bende daha önce clio marka araç vardı servise gidiyorsunuz bu filitrelere iki katı fiyat yazıyorlar dışarıda daha uyguna alınıyor.bende bu filitrelerle ilgil bir bilgimi paylaşaçaktım bu clionun bütün filitreleri toplamda 19 tl opel zafira nın 21.25 tl ye alıyoruz arkadaşlar bunlara normal parçaçılardan 55ila 60 çivarında aldıklarını söylediler paraquote author=Erhan Barman link=topic=14368.msg193902#msg193902 date=1256712193]
Sinirlenmenize gerek yok Muammer Bey, kötü birşey söylemedik biz. Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok ama sizin Toyota'nın yedek parça politikasını keşfetmeye ihtiyacınız var. Toyota, yetkili servisleri dışında orijinal yedek parça satmıyor. Orijinal parçaları yalnızca yetkili servislerden bulabilirsiniz. Bu anlamda söylemiştim servisi arayabilirsiniz diye. Başka alternatifiniz yok çünkü.
[/quote]