Gönderen Konu: Corolla 98 Model Angel ve Panjur  (Okunma sayısı 7719 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Corolla 98 Model Angel ve Panjur
« : Ekim 25, 2009, 11:25:57 »
selam  arkadaşlar foruma yeni katıldım ve sizlere bir sorum olacaktı.Angel far takmayı düşünüyorz yanlız kararsız kaldık 2parça olanları var birde sinyalle birleşik olanı var hangini alsak daha iyi olur.Birde bu Trd panjuru nereden temin edebiliriz.

2 Parça olanı :

http://modifiye.com.tr/tuning/3107-200-Toyota-Corolla-92-98-Siyah-Angel-Eyes-Far-.aspx

Tek parça olanı :

http://modifiye.com.tr/tuning/3611-200-Toyota-Corolla-92-98-Siyah-Angel-Eyes-Far-.aspx

Şimdiden teşekkürler..

Toyota Club Türkiye

Corolla 98 Model Angel ve Panjur
« : Ekim 25, 2009, 11:25:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla 98 Model Angel ve Panjur
« Yanıtla #1 : Ekim 25, 2009, 11:30:15 »
Aramıza hoşgeldinUğur ancak forum kuralları gereği öncelike tanışma bölümünde kendini tanıtıp profil bilgilerini eksisksiz doldurmalısın... Şimdiden teşekkürler....

Soruna gelince far seçimi sana kalmış... forumda çeşitli örnekleri var.... Panjurda kendin yaptırıp trd logo yapıştırarak ucuza mal edebilirsin ;)

Birleşik angel'a örnek;

http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/angel-eyes-of-corollove-)/                             

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 25, 2009, 11:32:41 »
Merhabalar. Aramıza hoş geldiniz. Öncelikle forum kurallarımız  gereği profil bilgilerinizi yaş, katıldığınız  yer v.s  güncelleyiniz. İlk mesajınız tanışma bölümünde  olursa daha iyi olur kanaatindeyim. Bi dövmediğiniz  kalmadı  demeyin sakın :D   Ondan  sonra  sorunuz  için herkes  fikirlerini beyan edecektir.   Şahsi  fikrim 2. far  göze daha fazla   hitab  ediyor. Ben taksam 2. ciyi takardım.  
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 25, 2009, 11:33:17 »
Aramıza hoşgeldinUğur ancak forum kuralları gereği öncelike tanışma bölümünde kendini tanıtıp profil bilgilerini eksisksiz doldurmalısın... Şimdiden teşekkürler....

Soruna gelince far seçimi sana kalmış... forumda çeşitli örnekleri var.... Panjurda kendin yaptırıp trd logo yapıştırarak ucuza mal edebilirsin ;)

Birleşik angel'a örnek;

http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/angel-eyes-of-corollove-)/                             

Ahmet kalplerimiz  bir  galiba  aynı anda yazmışız...
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Ekim 25, 2009, 11:33:58 »
Baktığınız konu veya bölüm silinmiş veya size sınırlandırılmıştır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ekim 25, 2009, 11:34:55 »
Baktığınız konu veya bölüm silinmiş veya size sınırlandırılmıştır.

O zaman önce kendini tanıt !!!

Ahmet kalplerimiz  bir  galiba  aynı anda yazmışız...

Olabilir abicim ne mutlu ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Ekim 25, 2009, 11:37:32 »
tanıttım ama.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Ekim 25, 2009, 11:39:56 »
görsellik olarak bizcede 2. si güzel ama yerine uyum olarak bir problem olurmu uygulayan arkadaşlar yardımcı olrsa memnun olurrum birde hangi araca baksak 2 parça olanı takılı acaba ucuz oldugndanmı yoksa uyum problemindenmi....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • buda benim canavar..
« Yanıtla #8 : Ekim 25, 2009, 11:57:47 »
tek parca olan daha sık duruyor bence..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ekim 25, 2009, 14:56:22 »
herkeste iki parçalı olmasının nedeni 2 parça olan yıllardır satılıyor, tek parça olanı trde ikinci takan benim o da 25.12.2008 tarihinde türkiyeye girdi, ben taktım sanırım 2 hafta kadar tektim türkiyede sonra ankarada bir firma getirdi bu farları istanbul tayfasından 10-15 kişi aldı, antalyadan 1 aldı, düzceden bir kardeşim aldı (amerikadan getirtti benim gibi) bildiklerim bu kadar gerisini takip edemedim..çift halkalı olan tabii ki çok daha fazla takılıyor fiyatları da ucuzlamış olsa gerek, artık tek de olmadığım için dert etmiyorum takın gitsin :) tabi ankara ve izmirde iseniz takmayın, bu iki ilde de bir tek bende var :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Ekim 25, 2009, 15:01:00 »
herkeste iki parçalı olmasının nedeni 2 parça olan yıllardır satılıyor, tek parça olanı trde ikinci takan benim o da 25.12.2008 tarihinde türkiyeye girdi, ben taktım sanırım 2 hafta kadar tektim türkiyede sonra ankarada bir firma getirdi bu farları istanbul tayfasından 10-15 kişi aldı, antalyadan 1 aldı, düzceden bir kardeşim aldı (amerikadan getirtti benim gibi) bildiklerim bu kadar gerisini takip edemedim..çift halkalı olan tabii ki çok daha fazla takılıyor fiyatları da ucuzlamış olsa gerek, artık tek de olmadığım için dert etmiyorum takın gitsin :) tabi ankara ve izmirde iseniz takmayın, bu iki ilde de bir tek bende var :P

Ankaraya yerleşiyom :P :P :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #11 : Ekim 25, 2009, 15:23:37 »

Ankaraya yerleşiyom :P :P :lol:
oğlum düzcede teksin işte orda takılsana bee :) bozma huzurumu :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Ekim 25, 2009, 15:25:47 »
:D

Hea hatta batı karadeniz bölge bayisiyim ben :D :D

Lan vicdansız bende yeterki sen gel demeni bekliyodum bırak ya :( Kokoreçler boğazında düğümlesin öksüsürken gözünün önüne geleyim :kötü:  :foto:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • RacingCorolla Loading....
    • TcT
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ekim 25, 2009, 15:26:11 »
benim farından aynısından buluyum bakıyım :D 2 parçalı fakat 2 angellı hemde ledli :D
RaCingCorolla LoaDing..
06 VmN 22
ToFu-X

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Ekim 25, 2009, 15:29:01 »

benim farından aynısından buluyum bakıyım :D 2 parçalı fakat 2 angellı hemde ledli :D = çingen işi :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #15 : Ekim 25, 2009, 15:52:03 »
:D

Hea hatta batı karadeniz bölge bayisiyim ben :D :D

Lan vicdansız bende yeterki sen gel demeni bekliyodum bırak ya :( Kokoreçler boğazında düğümlesin öksüsürken gözünün önüne geleyim :kötü:  :foto:
ya her gün ebayden yeni far bakıyorum çıksa da balıklama atlasam, ne güzel benden başkasında yoktu yaa :) krom tabanlısını mı alsma diyorum o da çirkin yaa :) olm araba başka arkadaşlık başka :) ben bi de stop getircem allahın izniyle o bayağı bir güzel olcak :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Ekim 25, 2009, 15:58:06 »
ya her gün ebayden yeni far bakıyorum çıksa da balıklama atlasam, ne güzel benden başkasında yoktu yaa :) krom tabanlısını mı alsma diyorum o da çirkin yaa :) olm araba başka arkadaşlık başka :) ben bi de stop getircem allahın izniyle o bayağı bir güzel olcak :)

Ledliyi diyosan elini çabuk tut derim ;) :dans3: :dans3:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #17 : Ekim 25, 2009, 16:02:40 »

Ledliyi diyosan elini çabuk tut derim ;) :dans3: :dans3:
yok kardeşim ledli değil :) apaçi işi geliyor, orjinal olanı getircem, beyaz sinyalli olan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Ekim 25, 2009, 16:04:48 »
yok kardeşim ledli değil :) apaçi işi geliyor, orjinal olanı getircem, beyaz sinyalli olan

hım bak onlar çok güzel e-bay de baya kurcaladık onları mesut abiylede beyazı üstte olan ı altta olanmı_? birinin reflektörlü takımı vardı ama ben diğerini begendim ondada reflektör yoktu :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #19 : Ekim 25, 2009, 16:15:23 »
beyazı üstte olan, beyaz altta olan da eblek, zaten orjinal parça da değil, benimki bildiğin orjinal parça, reflektörlü takım olarak arıyorum ve ciddi ciddi yok piyasada reflektörü olan da 100$dan başlıyor açık arttırma