0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba utku corollaların hangi versiyonlarında var.mesela 2004 1.4 terra sedanlarda mevcut mu?servis kitabında gözüküyor ama ben bir türlü ördekleri göremedim.
bu resim amerikadaki 2004 corolla lar için olan servis kitabından alınmıştır.resime göre arkaya gelen ördekler koltuk altından ziyade, orta kolçak bölümünün altında ve yukarıdan aşağıya doğru pozisyon almış.ben bunlara baktım ama bizde yok ya da ben göremedim.müsait olduğum bir vakit, kalorifer hortumları ile arkaya kadar kendim getirmeyi düşünüyorum. küllüğün olduğu yere de üfleme menfezi takarak arka tarafa sıcak/soğuk hava akışı sağlamış olurum. nasıl olsa araçta sigara içmek yasak. yani küllüğe gerek yok
tamam işte ergün, bizim buralarda soğuk (sakarya) oluyor sabahları. arabanın ön taraf ısınıyor ama arkada oto koltuğunda oturan bebek için ilave bir ısıtıcı düşünüyorum. orta konsoldan küllüğün oraya getirip, küllük yerine yapacağım bir menfez ile arkaya kışın sıcak, yazın soğuk hava akışı sağlayabilirim.
Corolla Comfort modelinde yok mesela. Kitapçıkta şematik olarak gösterilmiş, ama yok.Elegant'ta mı vardır acaba?!
o ördekler yok zaten de bağlantı yerleri olsa iş çok kolay. olmasa bile, ön ayak kısmına gelenlerden T ile bir hat alıp arkaya verebilirim gibi geliyor.inşallah o da (yeğen) ileride bizim kıymetimizi bilir
Mutlaka bilecektir Murat hocam, sonuçta senin evladın (Bu vesileyle bir kez daha maşallah)