galatasarayın defansı kötü,eğer galatasaray ileriyi kalabalık tutarsa fenere karşı hiç şansı yok..
ilerideki adamlardan ortasahaya muhakkak destek gerekli,bana göre fener maçı alır,sıkıcı bir maç olabilceği gibi derbiye yakışır güzel bir maçta olabilir,iyi olan kazansın..buarada geçen gün bi programda ayaküzeri denk geldim,ümit karanla fener maçı hakkında bi röportaj yapmışlar.ümite soruyor muhabir - galatasaray bu sezon iyi görünüyor sizce maç ne olur? ümit karan ; valla bizim çok iyi olduğumuz zamanlarda vardı ama yenemedik,en iyi oldugumuz zman bile 4 gol yemiştik,orda bambaşka bi atmosfer var...
..forever fenerbahçe..
KAlbim Fenerin yenmesini istiyor ama mantıığım Daum ve Aziz Yıldırım yönünden Yenilmeyi istiyor. (bula bula Daumu bulup getirdiler geri. İyiydi niye kovdun, Kötüydü niye geri getirdin. Dimi yani)
Galatasarayın almasını istiyorum galatasaraylı olarak

Ama Galatasaray Kadıköyde Fenerbahçeyi yenemiyor

Büyük ihtimal macın sonucu
3-2 olur yada
1-2
bir galatasaraylı olarak gönül tabi ki
forever GS diyor.
Bence 3 ihtimalli maç:
1-0, 2-0 ya da 3-0 Galatasaray kazanır.
Not: Bunaların espri mahiyetinde yazıldığını anlamayacak bir insan olduğunu zannetmiyorum ben bu forumda. Bu forumun kültür düzeyi bunları ciddiye alıp, hırs yapıp, sinirlenecek insanların düzeyinin çok çok üstünde. (Birkaç kişi istisna olabilir. Ama bu da onların sorunu. Geliştirsinler bir zahmet biraz kendilerini efendim...) Kişilerin anlayış seviyesine güvenmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Futbol, adı üstünde, bir oyun, hepiminizin zaten zor olan hayatlarımıza biraz heyecan ve biraz neşe getirmekten öteye gitmemeli.
Bunu da, kombine sahibi bir GS taraftarı olarak söylüyorum, biline..!
Taraftarlığa sonuna kadar evet, ama fanatizme sonuna kadar hayır diyorum!Ne olur yani? Ha
GS kazanmııış, ha
FB kaybetmiş!
FB 3 - GS 1 Budur, burası Kadıköy çıkış yok
bi dahaki sefere inşallah tadarsınız sizde galibiyetin tadını,maçın sonucu zaten belliydi de biz fark kaç olur onu kestiremedik

forever fenerbahçe
ben söyleyeyim fener:3-gs:1
hatta golleri bile söyleyebilirim alex:2 guiza:1
gs nin golünü hakan atar
GS'lı kardeşlerimiz üzülmesinler, hükümet Kadıköy açılımı yapar ve bu iş hallolur...