Anket

Bu hafta oynanacak olan fb-gs maçını kim kazanır?

Galatasay Kazanır
20 (54.1%)
Fenerbahçe Kazanır
14 (37.8%)
Maç Berabere Biter
3 (8.1%)

Toplam Oy Verenler: 37

Gönderen Konu: Derbi Maçının sonucu Sizce nasıl olur?  (Okunma sayısı 8242 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Derbi Maçının sonucu Sizce nasıl olur?
« Yanıtla #20 : Ekim 23, 2009, 18:39:18 »
Hakkı abi ödüllendirmiş olursun o zaman :D

Evet, biz GS'lileri ödüllendirmiş olurum :D

Bende kurallara uymayıp kendi kendimi moderatöre bildiririm :D Küden abi yetişir cezayı basar :D Mecburen yasaklı toyotacı yazar orda :D :D :D :D :D

Öyle ödül kalsın biz kendi bayrağımız altında iyiyiz ::)

Vay be işte forma aşkı bu olsa gerek :alkis: Takımı için kendini feda eden Toyotacı :D
Folgsamkeit macht frei...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 23, 2009, 18:39:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 23, 2009, 18:43:34 »

Evet, biz GS'lileri ödüllendirmiş olurum :D

Saygılar abicim ::)

Vay be işte forma aşkı bu olsa gerek :alkis: Takımı için kendini feda eden Toyotacı :D

En fanatik ama fanatikliğine rağmen en mantıklı ve objektif taraftar olduğumu iddia ediyorum ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ekim 23, 2009, 23:12:36 »
Daum korkak oynatmazsa kazanırız da korkak oynatırsa kesin Galatasaray kazanır.
Kim kazanırsa kazansın kaybeden hakemlere kabahat bulacaktır tahminimce.
Galatasaray kazanırsa Aziz Yıldırım dikkatleri başka tarafa çekmeye çalışacaktır. (Hakemler, Federasyon vs)
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #23 : Ekim 24, 2009, 09:02:18 »
En önemlisi centilmence bi maç olsun benim babamda fanatik fenerli öyle ki birlikte maç bile izleyemiyoruz gs kaybederse eve uğramıyorum  :D inşallah biz kazanırız
Galatasaray kazanırsa Aziz Yıldırım dikkatleri başka tarafa çekmeye çalışacaktır. (Hakemler, Federasyon vs)
+100000......
Ufak bi hatırlatma ; F.Bahçe-G.Saray derbilerinde takımları için ter döken pek çok futbolcu, Çanakkale Savaşları'nda tek yürek olmuş ve ''Önce Vatan'' demişti. Kanlarını bu ülke uğruna hiç düşünmeden helal ederek şehit düşmüş Fenerbahçeli ve Galatasaraylı futbolcular, yan yana, omuz omuza, belki de kefensiz birbirlerine sarılarak yatıyor
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ekim 24, 2009, 11:01:38 »
Bu maç GS'nin Tek dileğim UEFA'da Galatasaray Fenerbahçe karşı karşıya kalsın asıl derbi o olur :D

hehehe bide uefa da yenilelim diyosun :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ekim 24, 2009, 11:26:01 »
hehehe bide uefa da yenilelim diyosun :D

:rofl: sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar ;) UEFA da hangi başarınız var ki? Nasıl olsa gruptan çıksanız bile ötesi zor, o yüzden yarı finalde, finalde bizim rakibimiz olsa olsa Ajax, Hamburg, Lazio, Roma ya da Şampiyonlar Liginden gelmesi muhtemel Werder Bremen, Juventus, Liverpool gibi takımlar olur. O yüzden boşa hayal kurmanın manası yok ;)

Edit: Derbi maç oynanmadan sonucuyla ilgili yorum yapmak gerçekten çok zor, şu veya bu kesin yener ezer falan demiyorum. Ama dostça, kardeşçe, hak edenin kazanacağı ve sonunda insanların birbirini yemeyeceği bir maç olmasını temenni ediyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ekim 24, 2009, 11:31:41 »
Valla maç yaklaştıkça karamsarlığım artıyor. Fener'den 4'den aşağı yemeyiz gibime geliyor :(
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Ekim 24, 2009, 11:38:21 »
Yok be abi Alex oynarmı oynamaz mı belli değil daha...Bence güzel bi maç olucak ortada... ama bol gollü ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Starlet
« Yanıtla #28 : Ekim 24, 2009, 11:39:44 »
gsyi yenmese fener hangi başarısıyla övünecek çok merak ediyorum. fenerin en büyük başarıları gs galibiyetleri.  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Ekim 24, 2009, 11:42:49 »
gsyi yenmese fener hangi başarısıyla övünecek çok merak ediyorum. fenerin en büyük başarıları gs galibiyetleri.  :D

Şimdi ezeli rekabet, olayı bu boyutlara çekip polemik yaratmanın anlamı nedir yani ? Şimdi biri çıkıp size ters cevap vericek sonra suçlu karşıdaki olucak... Bravo yani... :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ekim 24, 2009, 11:46:25 »
Valla maç yaklaştıkça karamsarlığım artıyor. Fener'den 4'den aşağı yemeyiz gibime geliyor :(

Olabilir, hatta 5 ve üzeri de olabilir ama tam tersi olma ihtimali de var ;) 1999-2000 sezonunda, (26/03/2009 - Yer:Ali Sami Yen Stadı) ligde o sezonun Galatasaray'ın en iyi Fenerbahçe'nin en kötü dönemlerini yaşadığı haftalardan birinde yapılan derbi maçta herkes GS kesin farklı kazanır diyordu, hatta tarihi fark bekleyenler vardı ama FB maç boyunca orta sahayı doğru dürüst geçememesine rağmen Johnson'un derbest vuruştan attığı sırt-popo karışımı (barajdan seken) golüyle maçı 1-0 kazanmıştı. O günden sonra bu maçlarda şans faktörünün de çok etkili olduğuna dair inancım daha fazla arttı :D

http://www.turkfutbolu.net/fenerbahce/1999-00/1999-00fbhafta26.html

Bu maça bakarsak, 2 taraf da hafta içi Avrupa'da galip geldiği için moralli ve formda, FB kendi sahasında uzun zamandır GS'ye maç kaybetmediği için kendine olan güveni çok daha fazla ama diğer taraftan GS'nin de bu konuda hırslı olduğu bir gerçek. Sonucu ne olursa olsun tahmin edilemeyecek bir maç. Yine de umarım çeşitli olaylar ve hakemlerden ziyade futbolun ön plana çıkacağı, seyir zevki yüksek ve gerçekten hak edenin kazanacağı bir maç olur....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ekim 24, 2009, 11:47:56 »
arkadaşlar başarı devamı geldikçe güzel bir şeydir. Tamam UEFA kupasını aldığı için galatasarayla gurur duyuyorum ancak bir daha avrupada varlık gösteremedi. Ama biz öylemiyiz evet tek başarımız gs yi yenmek ama bunu sürekli yapıyoruz. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ekim 24, 2009, 11:51:16 »
şaka bi yana maçı seyrederken zevk alalım yeter.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ekim 24, 2009, 11:51:50 »
arkadaşlar başarı devamı geldikçe güzel bir şeydir. Tamam UEFA kupasını aldığı için galatasarayla gurur duyuyorum ancak bir daha avrupada varlık gösteremedi. Ama biz öylemiyiz evet tek başarımız gs yi yenmek ama bunu sürekli yapıyoruz. :D

1989 sezonundan itibaren Türk takımlarının Avrupa Kupalarındaki maç istatistiklerine bakın; kimin başarısı sürekli ve artarak bir noktaya gelmiş, kimin başarısı tesadüf lütfen ondan sonra oturup konuşalım.  (1989-2009 = 20 yıl)

şaka bi yana maçı seyrederken zevk alalım yeter.

İnşallah dediğiniz gibi her iki taraf için de izlemesi zevkli bir maç olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #34 : Ekim 24, 2009, 12:30:31 »
Şimdi ezeli rekabet, olayı bu boyutlara çekip polemik yaratmanın anlamı nedir yani ? Şimdi biri çıkıp size ters cevap vericek sonra suçlu karşıdaki olucak... Bravo yani... :alkis:
polemik niye olsun ki fenerli dostlarımıza takılıyoruz. ben futbolu eğlence olarak görüyorum. bu yüzden bu kınuda kimseyle kavga etmem merak etme. espriler, takılmalar ve abartmalar işin doğasında var. fenerli dostlarımla uğraşmazsam takım tutmanın ne anlamı varki?
allahtan yeniyorsunuz ha bide yenemediğinizi düşünün ne yapıcaktınız diye soruyorum bende. :D
bu arada bu yazıları yazdığım bilgisayar fanatik fenerli bir arkadşın bilgisayarı yazıları okusa bilgisayarı kafamda kırar herhalde :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #35 : Ekim 24, 2009, 12:40:56 »
Ben maç 7-1 (1-7) biter diyorum ama f.bahçe mi? g.saray mı kazanır orasını kestiremiyorum işte  :D yanlız şöylede bi durum var arkadaşlar fener olmadan g.sarayın g.saray olmadan fenerin bi anlamı var mı sizce?
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 Toyota Corolla Comfort 1.6 Benzinli
« Yanıtla #36 : Ekim 24, 2009, 12:48:05 »
Önce Dostluk,
Arkadaşlar, herkes biliyor ve kabul ediyor ki, Türkiye'de 3 büyük kulüp var ve bazen bunlardan biri daha başarılı olurken, bazen bir diğeri daha başarılı olabiliyor. Bu üç büyük kulübün taraftarlarının birbirleriyle inatlaşması çok anlamsız bu yüzden... Dediğim gibi, 3 büyük kulüp var: Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor.
Bir de en büyük var ki, o da Galatasaray.
Re re re ra ra ra Galatasaray Galatasaray Cimbombom...  :dans3:
Fenerli arkadaşlara Pazar akşamından sonra yaklaşık bir hafta ulaşamayacaksınız, bi diyeceğiniz varsa onlara, şimdiden söyleyin  :D

Ben maç 7-1 biter diyorum ama f.bahçe mi? g.saray mı kazanır orasını kestiremiyorum işte  :D
Ya harbiden de, bu maçta en az 5-6 gol olur ama, kim atar, kim napar orası karışık işte  :blink:
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/2010-corolla-comfort/
2010 TOYOTA COROLLA COMFORT 1.6 BENZİNLİ DÜZ VİTES

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Ekim 24, 2009, 12:52:34 »
Fenerliyim.... Yenersek yokum... Yenilirsek burdayım... Herzaman yaptığım gibi kötü günde giyerim formamı, iyi günde herkes giyer...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Ekim 24, 2009, 13:04:13 »
fener olmadan g.sarayın g.saray olmadan fenerin bi anlamı var mı sizce?

:alkis: :alkis: :alkis:

İkisi de birbirini tamamlıyor :D Eminim ki ligden çekilseler Türkiye ligini kimse izlemez, sıradan bir lig olur gider...
Fenerbahçe'siz Cimbom'un tadı olmazdı bence, ama yine de takılacaksak espri yapacaksak  (hele de yüzünü görmediğimiz,şahsen tanımadığımız biriyse) iki kere düşünüp yapmalıyız. Çünkü bazı insanlar bazı konularda tahminimizden daha alıngan ya da hassas olabiliyorlar. Biz burada takım konusuyla ilgili samimi olduğumuz birine bir espri yapsak hiç alakası olmayan biri üstüne alınıp gereksiz yere problem olabilir. (Bu yüzden liseden beri samimi olduğum bir arkadaşımla tartışmıştık hala görüşmüyoruz malesef :( )Uzun lafın kısası, bence en iyisi böyle ortamlarda bu muhabbetleri pek fazla yapmamak ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #39 : Ekim 24, 2009, 13:57:04 »
takım tutmayı gerginlik meselesi yapmamak lazım. hep ben yapım gereği olaya espriyle baktım. bu etrafta gördüğümüz gerginlikler ve kavgalarda takımı namus meselesi gibi görmekten ileri geliyor. tribünlerde iki takımın taraftarı birbirini can düşmanı gibi görüyor. benim en yakın arkadaşlarımın çoğu fenerlidir. bu yüzden hiç bir fenerliye benim kişisel bir kastım olamaz en azından bu forumdaki herkesin takım konusunda söylenen hiçbirşeye alınganlık yapmamasını rica ederim. çünkü aynı esprileri fazlasıyla kendileride yapıyorlar...