0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gerçek aşk budur ve ölümsüz kalır,ama ulaşabildiğin aşklar yasadıkça tukenmeye muhtaçtır kanımca..!!
Saygıyla selamlıyorum kardeşim...
en ufak bir hadisede eliniz telefona gider onun sesini duyup rahatlayacağınızı bilirsiniz.....ağlarken de gülerken de onu düşünürsünüz "keşke yanımda olsaydı şimdi" diye.....elele gece kızılayın boş yollarında rahatça gezersiniz külahta dondurma yemeyi kendine yakıştıramadığı halde sizin hatırınıza yerken ki haline gülerek.....çocuk gibi hissedersiniz kendinizi bazen onu çok kızdırıp ardından yalvaran yüzle bakarken bulursunuz.....birkaç saat aramadığında yaptığınız işe konsantre olamazsınız aklınız hep onda kalır....ondan gelen bir mesaj dahi sizi mutlu edebilirken.... ondan gelen herşeyi özenle saklarsınız... sonra bir gün gelir kader sizin bir arada bulunmanıza karşı çıkar...artık sevgisizsinizdir.... dört duvar arasında bomboş bir odada kalmış gibi.... solmuş gül goncalarına bakarsınız.... ondan gelen herşeyi tek tek elinize alıp seversiniz.... koltuğa öylece oturup boşluğa bakıp ağlarsınız salya sümük.... artık mesaj gelmeyecektir telefon çalmayacaktır.... ama yaptıklarınızı asla ona söylemezsiniz.... o bilmez ne kadar acı çektiğinizi.... (kemal bey özür dilerim aslında esprili bir cevap verecektim ama klavyemden bunlar döküldü.... keşke bunun bir eğitimi olsaydı ve doktoru ve bir tedavi şekli...... )
Hocam..aşk kavuşamamaktır..bazı şeyleri isteyipte yaşayamamak..karsılıksız olarak herseyini ortaya koymak..gelmiyeceğini,göremiyeceğini bilerek bir yaşam boyunca sana ait olmayacağı kanısına her an! vararak bir ömürü tüketmekdir..Gerçek aşk budur ve ölümsüz kalır,ama ulaşabildiğin aşklar yasadıkça tukenmeye muhtaçtır kanımca..!!20 yasında aşkın tarifini bu şeklilde yapıyorum,belki 63 yasıma gelince sizin gibi düşünürüm bende ?Konunun akışını bozmak ıstemıyorum,bi an bende bişeyler paylasıyım ıstedim,inş.bozmamışımdır,saygılar..
ama çoğumuz 8. Edward kadar cesur olamayabiliriz....
İngiltere tahtına çıkmış olan 8. Edward bir süre sonra Madam Simpson ile evlenmek isteyince, saray çevresindekiler ve hükümetin ileri gelenleri bu evlenmeye karşı geldiler ve engel oldular. Çünkü Madam Simpson asil tabir edilen bir aileden gelmiyordu. O halktan biriydi. Bunun üzerine 8. Edward İngiltere tahtından feragat ederek, Bayan Simpson ile evlenmişti. Bu olay Yirminci yüzyılın en büyük aşkı olarak kitaplara ve filmlere konu olmuştur.
ingiltere kralı henry değilmiydi o salak