Sağolasın Emre bana kalsa düz de hanım alıştı otomatiğe
senin aracın solmu tekna mı? 90hp tatminkarmı serilikte birde yakıtın ortalama kaç litre/100km de?
Benimki Terra, 90HP bu kasayı isterseniz uçuruyor

Forum kuralları gereği yazamayacağım, dijital göstergenin son noktası 1 ile başlayıp 8 ile bitiyordu korkudan yavaşladım Adapazarı-Düzce arasında deneme yaparken

Ekonomikliğe gelince, siz arabayı üzmezseniz o da sizi ve cebinizi asla üzmüyor

Daha önce bir çok kez yakıt tüketimi konusunda da paylaştığım gibi zorlanmadığı takdirde (Ortalama 110km hız) uzun yolda 4.0 gibi bir ortalama elde etmek mümkün. Sonuçta Corolla ve Aurisle aynı motor, daha ufak kasaya konunca zaptetmesi biraz zor oluyor ama sabırlı olursanız çok cimri

Bir de en çok hoşuma giden yönü, bir çok araçla rampalarda dalga geçebiliyorsunuz

Kesinlikle tavsiye edebileceğim, tek eksiği bagajının küçüklüğü olan ama arka koltukların ileri-geri hareketi ve bagaj kaplamasının alınması sayesinde sınıfında en büyük (hatta serviste tanıtım kartında da yazıyordu ama biz emin olmak için Ergün'le koltukları çekip kontrol ettik Auris'le eş değer) bagaj hacmine sahip bir araç. Bugün değiştirecek olsam bir şartla satarım arabamı, o da Yaris Sedan d4d olarak Türkiye'de satışa başlarsa