0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sokakta dolaşan o kadar başı boş şerefsiz insan var ki ... (Söyleyeceklerimi buraya yazamıyorum maalesef ) Geçmiş olsun. Kaskoda hasarsızlık indirimi varsa bu durumda bozuluyor dimi? Bir şerefsiz yüzünden dünyanın masrafı açılıyor başına ...[/quote]Arkadaşlar;Hepinize çok teşekkür ederim. Olay misafirlikte oldu Eviminde garajım var. Kasko henüz 1,5 aylık olduğu için toplam ücretin %25'ini ben ödedim. Aracı Sonkar Plazaya Kasko aracılığı ile çektirdim. Ertesi gün el beyanında bulundum. Expert geldi ve her iki lastiği yeniledi. 2 adet bridgestone yüksek performans lastiği takılmış, işçilik+rot balance = 398 YTL gibi bir ücret çıktı. 85 YTL ben ödedim. Hasarsızlık bozulmadı. 2 gün arabasız kaldım Uğraşması da cabası...Hepinize selamlar...
Arkadaşlar;Hepinize çok teşekkür ederim. Olay misafirlikte oldu Eviminde garajım var. Kasko henüz 1,5 aylık olduğu için toplam ücretin %25'ini ben ödedim. Aracı Sonkar Plazaya Kasko aracılığı ile çektirdim. Ertesi gün el beyanında bulundum. Expert geldi ve her iki lastiği yeniledi. 2 adet bridgestone yüksek performans lastiği takılmış, işçilik+rot balance = 398 YTL gibi bir ücret çıktı. 85 YTL ben ödedim. Hasarsızlık bozulmadı. 2 gün arabasız kaldım Uğraşması da cabası...Hepinize selamlar...[/quote]
Özgür BeyKaskonun 1.5 aylık olması nedeniyle hasarın %25'ini sizin ödemeniz konusunuben anlamadım, biraz açıklar mısınız?(Kaskonun süresi ile hasar bedeline katılmak arasında ne ilgi var?)[/quote]Selamlar;Benim Kaskom Toyota Kasko, Lastik hasarlarında( başka kişiler tarafından verilen zararlarda) %25 katılım payı olduğunu belirttiler. Bunda kaskonun yeni olmasının payıda var sanırım. Kasko olayında çok şey değişmiş hiçbirşey eskisi gibi değil... Eski arabamda da asfalt bir lastiğimi paramparça etmişti. Lastiği yenileyip hiç para alınmamıştı. Ancak şu anda böyle değil, büyük hasarlar için kasko ücretinin tamamının ödenmesi şart...Bana da pek mantıklı gelmedi ama hasarsızlığımın bozulmaması iyi birşey, lastiklerde bir nevi katılım payı alıyorlar aynı hayat sigortaları gibi...Umarım sorunuza cevap verebildim...