0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ich Wunsche auch Şaban abi iyiki doğdunuz nice yaşlara
ne acaip forum burası biri almanca yazar öbürü japonca bazıları da kendi aralarında bir dil geliştirmiş onu anlayana aşkolsun zaten
Aydın yakışıklı ve bir o kadarda karizma çıkmışsın.Senin fotoyu kim çekti peki Sizden de CADI'ca ve TERLİK'çe dillerinden de çeşitlemeler bekliyoruz HAnde hanım abla
dil ve anlatım zenginliği..ancak Hyundai kore yapımıdır, üzerine japonca harfler yapıştırmak etik olmaz,japonlar duysa ne derler sonra.. siz onları korece olanlarla değiştirin lütfen
siz onu bırakın sattığım kişi arabayı o kadar beğenerek ve isteyerek aldı ki yazıyı vs. değiştirmeyeceğini söyledi ama adamın adı "recep"....
ıykkk..
Aynen Hakkı.Sana katılıyorum bir kez daha Bazılarıda Facebook'ta dolanırken gelen selamlara,merhabalara tenezzül edipte cevap vermiyor.Bazılarıda yine facebook'ta dolanırken parolasını hackletiyor Artislik benim göbeeemin adı Hande hanım abla Zaten KIL olmuşum sana Adil'in oyunlarına geliyorsun dikkat et derim.Karşında bir Akrep var
bu facebook iğneleme'lerinide yazdım bir kenara özcanım...
Ya ne alaka Şaban abi..Az yukarı bakarsan onu Umut abi yazmıştı.Esas iğneleme orada Umut abiye.Sana değil.Esas iğneleme Umut abi tarafından.Yazdıklarımı tekrar okumanı tavsiye ediyorum abiciğim