0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
isvec almancası gibi olmuş bu İch wunsche die allen gute Geburstag Der Şaban
ahagahahaagagahaagagaga ..... ayol bir anda okuyunca monitöre tükürdüm....
Köln lü alaman kardeşlerle anlaşamam o zaman
bana bakmayın arkadaşlar ben her dili bilirim hatta caponca bile ...Aha..凯 阿末 克尔 苏• 耶 克
Deutsch : Grüße an alle meine Freunde Ich bin sehr beschäftigt Entschuldigung dafür, nicht die Eingabe seinem Bruder und anderen Freunden love you Özcantürkçe : tüm arkadaşlara selamlar kusura bakmayın çok yoğun olduğum için giremedim özcan kardeş ve diğer dostlar sizi seviyorum arkadaşlar zannedildiği gibi forumda sorun yaşadığım yada kırıldığım bir arkadaşım yok olamazda.sadece çok ama çok oğun çalışıyorum akşamlarıda aşırı yorgun olduğumdan giremiyorum foruma.ama kalbim sizlerle inanın,çünki buradaki dostluk ve arkadaşlık bence ölümsüz.doğum günümü unutmayan yada unutan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum,yakında tekrar sık sık görüşücez arkadaşlar.
İyide Kemal abi onlar Çince karakterler, japonca değil (Yanlış anlaşılma olmasın, Japonların bir kısmı da Çince karakterleri kullanıyor) Ama biz Kemal bey'den gerçek Japonca harfler görmek isterdik
Allah'tan harfleri tanıyanlar varda KEKlenmiyoruz.Az kalsın kekliyordun bizi Kemal abi Teşekkürler Mehmet kardeşim
Haklısın harfler çince çin harfleriye adım ve soyadımçinli bir Tv muhabiri arkadaşım var o yazdıJapon bulunca adımı japoncada yazdırırımhatta adımın japoncasını sticker yaptırıp arabamın uygun bi yerine yapıştırmayıda planlıyorum, millet ne olduğunu bilmediği kelimeleri yapıştırıyor, fenada durmuyor hani; (Yav birde bakıyorsun moda olmuş, millet benim adımı yapıştırıyor arabalarına...amma matrak olur haa...)
Kemal abinin karizmasını resetledin şimdi Mehmet hocam
benim hyundai de japonca harflerle ismim yazıyordu hoş duruyor bence....(ne acaip forum burası biri almanca yazar öbürü japonca bazıları da kendi aralarında bir dil geliştirmiş onu anlayana aşkolsun zaten )