Gönderen Konu: uzaktan kumanda olayının açıklanmasını istiyorum  (Okunma sayısı 907 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
herkese merhabalar daha önce sitede kapıları daha uzaktan açma diye bi konu geçmişti anahtarı şakağımıza dayayıp basıyorduk kapılar açılıyordu bu konu hakkımda bilgi toplamam lazım bana yardımcı olursanız çok sevinirim ben renaultta denedim yemedi bu olay ford dada yemedi bunun sebebi nedir yani niye toyotada yiyorda diğerlerinde yemiyor önceki konu beni tam bilgilendirmedi bu konunun daha da açılmasını istiyorum lütfen yardımcı olun birde sistem nasıl çalışıyor şimdiden teşekkürler
2007 corolla 1,6 sol sedan granit gri

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: uzaktan kumanda olayının açıklanmasını istiyorum
« Yanıtla #1 : Ekim 18, 2009, 18:28:04 »
Bu konu daha önce tartışılmış ve kapanmıştı Eren :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: uzaktan kumanda olayının açıklanmasını istiyorum
« Yanıtla #2 : Ekim 19, 2009, 09:34:16 »
Eren bu konuda neden bir açılıma ihtiyaç duyduğunu merak ediyorum :D Yine de çok merak ediyorsan, sana Top Gear'dan Jeremy Clarkson amcamın yaptığı deneye ait videoyu arz edeyim. Top Gear ciddi bir programdır, kolay kolay mizansen yapacağını sanmıyorum ama yine de olaya kuşkuyla bakmakta fayda var. Anladığım kadarıyla beyindeki yoğun elektrik enerjisinin bir yükseltici gibi kullanılıp kafatasının da bir çanak anten görevi gördüğü rivayet ediliyor :D Doğru bile olsa ben şahsen hayatta denemem. Cep telefonunu ile bir arama yaparken veya bir aramayı cevaplandırırken oluşan o ilk enerjiyi emmemek adına telefonu kafama 1-2 saniye sonra götürürüm. Beyin hücrelerimi kızartmaya hiç niyetim yok :D

Folgsamkeit macht frei...