0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah, güle güle kullanın
Allah kaza bela vermesin, sol modellerin içi çok güzel
abi sağolasın seninkinin torunu oluyo bizimki ama memur maaşı anca.Abi orda eleman lazımsa gelebilirim.Teşekkürler
Daha uzun yıllar kazasız belasız kullanmman dileğiyle Tuncay hocam.
Araban daha öncede yazdığım gibi maşallah çok güzel ama yinede istiyorsan daha iyilerine (gönlünde olana) sahip olursun inşallah Tuncay hocam
Maşallah kazasız belasız kullanmanız dileklerimle...
MAşallah abi güzel günlerde kullanman dileğiyle...
Yok mehmet abi insan elindekilerle yetinmeli şükretmeyi bilmeli.İnsan doyumsuzdur.Eger nefsine uyarsan işte ozaman kötü.5yıldır bende ev alıncaya kadarda bende inşallah.
Ahmetcim tskler kardeş.Senle tanışmayı yürekten istiyorum sende benim gibi hafif balık etli yeme içmeyi pek sevmiyon.Valla yakın olsam kesin gelirimde düzceye mardin nire ora nire buraya kaza bela yolun düşerse beklerim kardeşim..Ben bu yan marşpiyele çok fena taktımda bulamıyom buralarda.Daha iyisi senin olsun acd
Tabii ki öncelikle sebat gerekli, sonrasında da azim; gelecekle ilgili planların için
Maşallah Çok güzel, güle güle kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle...
Masaallah cok güzel arabanız var. Allah kaza bela vermesin. Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Ekim 18, 2009, 12:24:57Aynen abi inşallah bakarsın yolum düşer o taraflara nasip işleri bu işler... Bu tarafa gelirsende bi alo yeter beklerim Marşbiyele tak bencede kafayı çünkü değiştirir senin arabanın çehresini daha bi tok durur ağır durur Bu tarafa gelirsende bi alo yeter beklerim Kardeş herzaman beklerim benim yolum düşerse o tarafa emin ol ulaşmaya çalışırım.Mardin kızıltepe devlet hastanesi radyolojiye gel bulusuruzMardinde iyi bir usta bulmak zor.Zaten fiberle ugrasan kimsede yok.Dışarda yaptırıp montajını becerecek adam bulabilirsen burda yaptırabilmek.Zaten aracı görenler 2004 olduguna inanmıyor.yıkarken araç sampuanı ile kesinlikle yıkıyorum.İçine oglanı bile bindiriken ayakkabılarını çıkartır bindiririm.Sigara içilmez kesinlikle.Döşemeleri ilk günkü kadar olmasada gayet temiz.İşte renk kaybettiriyor.Burada okadar toz oluyor ki yıka.İlk arabam oldugu içinmi bilmem müşterisi var ısrar ediyor ama satmak istemiyorum satamıyorum.Ayrılamıyorum.İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız:)Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Ekim 18, 2009, 17:48:44Allah kazasız belasız binmek nasip etsintskler mehmet bey cümlemize.
Aynen abi inşallah bakarsın yolum düşer o taraflara nasip işleri bu işler... Bu tarafa gelirsende bi alo yeter beklerim Marşbiyele tak bencede kafayı çünkü değiştirir senin arabanın çehresini daha bi tok durur ağır durur
Allah kazasız belasız binmek nasip etsin
Bu tarafa gelirsende bi alo yeter beklerim Kardeş herzaman beklerim benim yolum düşerse o tarafa emin ol ulaşmaya çalışırım.Mardin kızıltepe devlet hastanesi radyolojiye gel bulusuruzMardinde iyi bir usta bulmak zor.Zaten fiberle ugrasan kimsede yok.Dışarda yaptırıp montajını becerecek adam bulabilirsen burda yaptırabilmek.Zaten aracı görenler 2004 olduguna inanmıyor.yıkarken araç sampuanı ile kesinlikle yıkıyorum.İçine oglanı bile bindiriken ayakkabılarını çıkartır bindiririm.Sigara içilmez kesinlikle.Döşemeleri ilk günkü kadar olmasada gayet temiz.İşte renk kaybettiriyor.Burada okadar toz oluyor ki yıka.İlk arabam oldugu içinmi bilmem müşterisi var ısrar ediyor ama satmak istemiyorum satamıyorum.Ayrılamıyorum.İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız:)
maşallah cirlop gibi araba. allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
ooo tuncayım araban çok tatlı. gerçekten gıpta ettim. özellikle iç döşemelerin renginde paspasların çok şık. bunları servisten falan mı aldın orijinal mi yoksa kendi seçimin mi.
Belli olmaz abi bi dahaki ay kuzen askere gidicek ben getiricem bakarsı o taraf düşer O zaman 'sen onunla, o seninle bu hayatı yaşamalıınız Severek birbirinizi hayata hep gülmelisiniz