0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Foruma Toyota hakkında bilgi almak için giren varsa da kesin vazgeçer. Çok iyi şeyler yazılmıyor...İyi ki üye olmadan önce almışım [/quote]Tarık arkadaşım foruma birdaha yazı yazmassın hatta üyelik kaydının site tarafından silinmesini istersin olur biter bu kadar tepki gösterip, stres yapıp üzülmene gerek yok Ben sitenin seviyesinden ve durumundan memnun olanlardanım. İyiki de buldum ve üye oldum diyorum Saygılar.
Tarık arkadaşım foruma birdaha yazı yazmassın hatta üyelik kaydının site tarafından silinmesini istersin olur biter bu kadar tepki gösterip, stres yapıp üzülmene gerek yok Ben sitenin seviyesinden ve durumundan memnun olanlardanım. İyiki de buldum ve üye oldum diyorum Saygılar. [/quote]Peki Bilal???
akadaşlar segmentinden d4 d den daha fazla yakan araba var mı allah aşkına ben de iki tane var ikisi de hortum gibi yakıyor kardeşimmübarek sanki passat kullanıcısıyımbu kadar yakınca ben araba dan soğudum özellikle ford düşünüyorum madem yakacak performanslı arabaya binerimlütfen uzun yolda bir depo ile en çok nekadar yol kat ettiniz bir yazın ben kordoba ile 1365 km gördümtoyoto benim cordoba arkadaşımın arabası ben kendi arabamı övmek istemez miyim özemiyorumsessizliğinin dışında ki o da 120 ye kadar bana bu arabanın met edilecek bir yerini gösterin şehir dışında hiç kullan maz hep şehir içi kullanırsanız araç özellikle kısa mesafelerde 702 litreye çıkıyor. benim araçlar 20 000 km de hala aynı kardeşim ilk gün neyse bu günde o servis sallıyorbence eleştiri ve methiyede duygusallığı bir tarafa bırakmak lazım rakamsal konuşmak lazım ama dış görünüş herkesin kendi zevki ona birşey diyemembakın 91 tototalar için hiç birşey demem toyota o arabadan daha sağlam bir araba daha üretmedi[/quote]Cordobanın yakıt deposu ne kadar ?
ama garibime giden yeni corolla dizelde gene bu motoru kullanmış d-4d motor aynı1-2 ay sonra satışa çıkacakmış..evet 4-4d de tek kusur yakıt sarfiyatı..[/quote]Şaka felanmı yapıyorsunuz Corolla dizelin yakıt sarfiyatına kusur bulurken ? hala anlamadım ben bu işi.C sınıfı bir araba ne kadar yakmalı sizce bana değer verirmisiniz?? Duyanda lıkır lıkır içiyor sanacak yakıtı.