0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu konuda çok haklısın abi, ilk cümleni okuyunca içimden helal olsun el kitapçığını okumuş demiştim devamını okuyunca utandım
Çok teşekkürler Cüneyt hocam, bir alkışı hakettin
Sen zaten okuyorsundur sevgili A.C.D. Belki son günlerde vaktin olmamıştır sadece
Cüneyt abi keşke bana yollasaydın el kitabını bende yok malesef
Anlatıyoruz, okuyun diyoruz ama nafile. Gecenin bi yarısı cepten arayıp bana sormayı yeğliyorlar.
Ben CEO olsam bırak CD'yi, aracın modeli şeklinde bir USB stick içinde verirdim herhalde.
Toyota'ya (ya da herhangi bir markaya) teklif olarak sunmayı düşündün mü hiç Hakkı hocam. Şaka yapmıyorum,çok ama çok ciddiyim!
Tabi, İngilizce olarak genel merkezlerine göndermek lazım, Türkiye'dekilerin dikkate alacaklarını pek sanmıyorum.
Türkiye'deki kültürü bildiğim için hiç şaşırmadım Cüneyt hocam. Ben aşağıdaki maili Toyota Avrupa'ya gönderdim. Mail adresi info@toyota-europe.com. Siz de adınızı değiştirip gönderebilirsiniz, hiç problem değil Ya da baştaki cümleyi çıkarıp diğer üreticilere de yollayabilirsiniz, bakalım cevap veren olacak mı çok merak ediyorum *********Dear Sirs,I'm a 1,3 gasoline engine Yaris owner in Turkey. I'm not pleased with my user catalog in terms of practibility. Don't we have any chance to have them as pdf files or so instead of printed booklets that we are delivered to when we buy our cars? Moreover, I recommend you to deliver these catalogs on digital media such as CD, VCD or DVD which may enable us to reach information easily. Maybe, you can prepare USB memory sticks in the model form of our cars which would contain the digital catalog in it I'm sure that your customers will really like them Thanks and Regards,HAKKI SAYGILI
Hakkı hocam eğer "user manual" diye isterseniz daha doğru olacaktır. Belki anlamayıp size tanıtım kataloğu gönderebilirler
Hadi hayırlısı bakalım Hakkı hocam. Ne olacağını merak ediyorum doğrusu. Neticeyi paylaşırsınız mutlaka bizimle sanıyorum
Ben Toyotasa.com.tr'nin internet sayfasıyla ilgili bir problemlerini kendilerine gönderdim. Belki dedim bir teşekkür maili falan gelir Bırakın onu, problem halen devam ediyor... (Yaklaşık 1-1,5 aylık bir olay). Türkiye'de okuduklarını bile düşünmüyorum bu tarz mailleri...