aradan ne kadar zaman geçerse geçsin üye silmek çok saçma .adam kaza geçirse yoğun bakımda kalsa 6 ayda kendini anca toplasa ve sitesine geri dönse bakacak üyeliği silinmiş .işte budur üzücü olur .
6 ay yoğun bakımda kalan bir üyenin buradaki veya herhangi bir yerdeki üyeliğinin silinmiş olup olmayacağını umursayacağını düşünmek bence saçma. Siz 3 gün dahi yoğun bakımda kalsanız (Allah göstermesin) bence herhangi bir platformdaki üyeliğiniz çok da umurunuzda olmaz.
Sizden bir ricam olacak, kendini tanıtma zahmetinde bile bulunmayan ve kendini tanıtması rica minnet istenen ve bunun karşılığında ters ve aksi cevaplar veren bazı yeni üyelerle de ilgilenin ki, onlar da üzülmesin. Belki bir rahatsızlıkları vardır, bilemeyiz!

Ama yine de, peki, silinmesin üyelikler o zaman bence de... İçersinde 100 tanesi aktif 1.000.000 üyemiz olsun. Zaten beni çok da alakadar etmiyor kaç üye olduğu. Ben bu forumun sahibi değilim, sadece bir üyesiyim... Benim burada sohbet edebileceğim,kafama uyan birkaç arkadaşım, kardeşim olsun, o bana yeter.

Gerisi yönetici arkadaşları bağlar...