Gönderen Konu: 98 carina 2,0  (Okunma sayısı 1402 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • carina 2.0
  • Araç: Carina
  • Kan Grubu: AB+
98 carina 2,0
« : Ekim 14, 2009, 16:26:47 »
MERABALAR. ARKADAŞLAR 98 MODEL TOYOTA CARİNAM VAR. ARACIMA ANGEL FAR TAKMAK İSTİYORUM. AMA TEK SORUNUM BULAMADIM  :) BULAN VEYA Bİ YERDE OLDUĞUNU BİLEN YARDIMCI OLURMU.. SAYGILAR.

Toyota Club Türkiye

98 carina 2,0
« : Ekim 14, 2009, 16:26:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Carina
  • Kan Grubu: A+
Ynt: 98 carina 2,0
« Yanıtla #1 : Ekim 15, 2009, 17:51:16 »
Bende çok aradım ama EBAY dahil hiçbiryerde yok. Sanırım camı acıp kendimiz monte edeceğiz.
Orijinal far bulabilirseniz haberim olsun

Teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 15, 2009, 17:55:43 »
MERABALAR. ARKADAŞLAR 98 MODEL TOYOTA CARİNAM VAR. ARACIMA ANGEL FAR TAKMAK İSTİYORUM. AMA TEK SORUNUM BULAMADIM  :) BULAN VEYA Bİ YERDE OLDUĞUNU BİLEN YARDIMCI OLURMU.. SAYGILAR.

Okan Bey, sizi öncelikle Tanışma bölümünde ayrı bir başlık altında tanıyabilir miyiz?

Ayrıca forum kuralları gereği mesajlarımızda büyük harf kullanmıyoruz. Dikkat edelim lütfen.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #3 : Ekim 16, 2009, 12:46:09 »
Carina lara angel far yok diye biliyorum.
Kendiniz alıp taktırmanız lazım ancak bunun içinde çok iyi bir usta bulmanız şart.
Çünkü usta o farı acıcak içine takıcak tekrar yerine oturtacak vs. Yani işçiliğinin iyi olması lazım
Arabayı yıkattıgınız da ya da yagmur,kar yagışı oldugunda farın içersine suyun geçmemelı. Arabanızın elektik aksamına zarar verir. Bu yüzden en önemlisi yapıcak ustanın iyi olması.
Angen halkalara belkı 10-20 lıra verıceksınız ama ustaya işçiliği için daha cok ödeme yaparsınız gibime gelıyor.