Gönderen Konu: Kuşbakışı Ölüdeniz  (Okunma sayısı 4493 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Kuşbakışı Ölüdeniz
« : Ekim 14, 2009, 01:40:30 »
Ölüdeniz üzerinden çektiğim fotoğraflardan bir kaç tanesini seçip kontras ayarı yaptım, ben beğendim umarım sizde beğenirsiniz.

Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Toyota Club Türkiye

Kuşbakışı Ölüdeniz
« : Ekim 14, 2009, 01:40:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Avensis 1.6 Comfort
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Kuşbakışı Ölüdeniz
« Yanıtla #1 : Ekim 14, 2009, 01:52:19 »
Türkiye CENNET gibi bir VATAN :) boşuna demiyorlar, çok güzel doğal yerleri var. Ali Abi teşekkürler, çok hoş kareler olmuş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ekim 14, 2009, 02:04:13 »
Türkiye CENNET gibi bir VATAN :) boşuna demiyorlar, çok güzel doğal yerleri var. Ali Abi teşekkürler, çok hoş kareler olmuş.

Eyvallah Ceyhun, sağolasın.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 14, 2009, 08:26:43 »
Paylaşım için teşekkürler Ali hocam. Deklanşöre basan parmağına (diğer parmaklarına da, onlar kıskanmasın) sağlık
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 14, 2009, 09:37:10 »
Üstat eline gözüne sağlık, ben 1. ve son kareyi beğendim ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 14, 2009, 10:22:00 »
Ali hocam ben fotoğraflara yorum yazmıyorum (senin vesilenle diğer arkadaşlara da açıklamış olayım), çünkü fotoğraftan çok fazla anlamam. Yanlış anlamayın, bu nedenle sadece paylaşım için teşekkür etmeyi tercih ediyorum :)
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 14, 2009, 10:33:58 »
Harika paylaşım, teşekkürler Ali hocam :alkis:
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Ekim 14, 2009, 10:46:47 »
çok güzel olmuş.. helikopterden falanmı çekildi ali abi o resimler..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Ekim 14, 2009, 10:54:40 »
Paylaşım için teşekkürler Ali hocam. Deklanşöre basan parmağına (diğer parmaklarına da, onlar kıskanmasın) sağlık

Ali hocam ben resimlere yorum yazmıyorum (senin vesilenle diğer arkadaşlara da açıklamış olayım), çünkü fotoğraftan çok fazla anlamam. Yanlış anlamayın, bu nedenle sadece paylaşım için teşekkür etmeyi tercih ediyorum :)

Teşekkürler Mehmet, sağolasın. Açıkcası konuya hakim olup yorum yapan arkadaşların yorumları iyi ve öğretici oluyor ama burada paylaşım sebebimiz yorum almak değil zaten. Ben burada beğendiğim ya da sizlerinde görmesini istediğim fotoğraflarımı yayınlıyorum, onun için ilgi gösterip, beğendiğinizi söylemeniz benim için herşeyden daha önemli.

Üstat eline gözüne sağlık, ben 1. ve son kareyi beğendim ;)

Sen beğendiğine göre bunları büyük baskı yaptırabilirim (ciddi söyledim). Teşekkürler Aydın.

Eyvallah Hakkı, sağolasın.
Harika paylaşım, teşekkürler Ali hocam :alkis:

çok güzel olmuş.. helikopterden falanmı çekildi ali abi o resimler..

Teşekkürler Ali, beğenmene sevindim. Yok Yamaç paraşütü yapmıştık o esnada çektim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 Toyota Corolla Comfort 1.6 Benzinli
« Yanıtla #9 : Ekim 14, 2009, 11:50:22 »
Belcekız, Ölüdeniz! Her metrekaresini adım adım biliyorum ve seviyorum. Fotoğraflar çok çok güzel olmuş, ellerine sağlık Ali hocam:) Ali Saraçoğulu kardeşim, vinçle yükselmiş Ali bey fotoları çekmek için :) Şaka şaka... Paraşüt, yamaç paraşütü! Babadağdan aşağı süzülerek iniyorsun...
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/2010-corolla-comfort/
2010 TOYOTA COROLLA COMFORT 1.6 BENZİNLİ DÜZ VİTES

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ekim 14, 2009, 12:45:45 »
fotoğrafların hepsi birbirinden güzel eline sağlık, yamaç paraşüte her defasında niyetlensemde o kıyafeti bir türlü giyemiyorum,kıyafete elimi sürsem kalbim resmen sallanıyor. anlıyorum ki ben böyle fotoları hayatta çekemem  :( sadece yorum yaparım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Ekim 14, 2009, 17:27:01 »
Belcekız, Ölüdeniz! Her metrekaresini adım adım biliyorum ve seviyorum. Fotoğraflar çok çok güzel olmuş, ellerine sağlık Ali hocam:) Ali Saraçoğulu kardeşim, vinçle yükselmiş Ali bey fotoları çekmek için :) Şaka şaka... Paraşüt, yamaç paraşütü! Babadağdan aşağı süzülerek iniyorsun...

Güzel bir sahil ve şirin bir kasaba. Fotoğrafları beğenmenize sevindim, ilginiz için teşekkürler.

fotoğrafların hepsi birbirinden güzel eline sağlık, yamaç paraşüte her defasında niyetlensemde o kıyafeti bir türlü giyemiyorum,kıyafete elimi sürsem kalbim resmen sallanıyor. anlıyorum ki ben böyle fotoları hayatta çekemem  :( sadece yorum yaparım :)

Yukarı çıkmak aşağı inmekten daha tehlikeli emin ol, havalandıktan sonra herşey değişiyor, çok rahat ve güzel bir aktivite kesinlikle denemelisin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '04
  • 68 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ekim 14, 2009, 17:43:27 »
Teşekkürler.
Bu ülke cennet gerçekten.....
2004 Corolla Terra.
1.6 Manuel Benzinli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Ekim 14, 2009, 17:49:18 »
Teşekkürler.
Bu ülke cennet gerçekten.....

Aynen öyle, bu arada ben teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Altı Yere Yakın Olandan Korkacaksın
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ekim 14, 2009, 20:18:20 »
dünyanın 3 tarafı denizlerle cevrili tek ülkesinden cennet bir köse ölüdeniz fotoğraflar için tesekkürler önümüzdeki yaz ordayım kısmetse :)
1998 Toyota Corolla 1.3 XL Zeytin Gri
GaLaTaSaRaY
Nokia E71

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Ekim 14, 2009, 20:25:27 »
dünyanın 3 tarafı denizlerle cevrili tek ülkesinden cennet bir köse ölüdeniz fotoğraflar için tesekkürler önümüzdeki yaz ordayım kısmetse :)

Rica ederim. Mutlaka gidip görmek lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #16 : Ekim 14, 2009, 23:25:22 »
5-6 defa gittim çocukluğumdan bu yana. Gitmekten vazgeçemeyeceğim bir yer varsa, o da ölüdenizdir. (Belki bir de Olympos) Yamaç paraşütünü ise bir türlü yamacım yemedi  :lol: Boy 1.84 kilo 90 olunca, adamlar biraz kuşkuyla yanaştılar bu işe, biraz işkillendirdiler, sonra da bişey olmaz dediler ama, benim içime korkuyu salıverdiler bir kere. Ben artık Belcekızdan izlemekle yetiniyorum, iç çeke çeke...  :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Ekim 14, 2009, 23:55:41 »
5-6 defa gittim çocukluğumdan bu yana. Gitmekten vazgeçemeyeceğim bir yer varsa, o da ölüdenizdir. (Belki bir de Olympos) Yamaç paraşütünü ise bir türlü yamacım yemedi  :lol: Boy 1.84 kilo 90 olunca, adamlar biraz kuşkuyla yanaştılar bu işe, biraz işkillendirdiler, sonra da bişey olmaz dediler ama, benim içime korkuyu salıverdiler bir kere. Ben artık Belcekızdan izlemekle yetiniyorum, iç çeke çeke...  :(

Bende beğendim Ölüdeniz'i fakat Olympos - Adrasan'nın yeri ayrı. Bu sene iki kez fırsatım oldu tatile ilkinde Adrasan'da aldım soluğu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #18 : Ekim 15, 2009, 00:03:37 »
Bende beğendim Ölüdeniz'i fakat Olympos - Adrasan'nın yeri ayrı. Bu sene iki kez fırsatım oldu tatile ilkinde Adrasan'da aldım soluğu.
Dimi ya! Önümüzdeki yıl belki de tatili ikiye bölüp, yarı yarıya Olympos - Adrasan ve Ölüdeniz yapmak lazım...  8-) Henüz yaz yeni bitti ama, ben şimdiden gelecek yılın tatil planını yapıyorum, nasıl olacak bu iş?  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Ekim 15, 2009, 00:31:53 »
Dimi ya! Önümüzdeki yıl belki de tatili ikiye bölüp, yarı yarıya Olympos - Adrasan ve Ölüdeniz yapmak lazım...  8-) Henüz yaz yeni bitti ama, ben şimdiden gelecek yılın tatil planını yapıyorum, nasıl olacak bu iş?  :D

Bu kış sizin için zor geçecek gibi görünüyor :)