0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Türkiye CENNET gibi bir VATAN boşuna demiyorlar, çok güzel doğal yerleri var. Ali Abi teşekkürler, çok hoş kareler olmuş.
Paylaşım için teşekkürler Ali hocam. Deklanşöre basan parmağına (diğer parmaklarına da, onlar kıskanmasın) sağlık
Ali hocam ben resimlere yorum yazmıyorum (senin vesilenle diğer arkadaşlara da açıklamış olayım), çünkü fotoğraftan çok fazla anlamam. Yanlış anlamayın, bu nedenle sadece paylaşım için teşekkür etmeyi tercih ediyorum
Üstat eline gözüne sağlık, ben 1. ve son kareyi beğendim
Eyvallah Hakkı, sağolasın.Harika paylaşım, teşekkürler Ali hocam
çok güzel olmuş.. helikopterden falanmı çekildi ali abi o resimler..
Belcekız, Ölüdeniz! Her metrekaresini adım adım biliyorum ve seviyorum. Fotoğraflar çok çok güzel olmuş, ellerine sağlık Ali hocam:) Ali Saraçoğulu kardeşim, vinçle yükselmiş Ali bey fotoları çekmek için Şaka şaka... Paraşüt, yamaç paraşütü! Babadağdan aşağı süzülerek iniyorsun...
fotoğrafların hepsi birbirinden güzel eline sağlık, yamaç paraşüte her defasında niyetlensemde o kıyafeti bir türlü giyemiyorum,kıyafete elimi sürsem kalbim resmen sallanıyor. anlıyorum ki ben böyle fotoları hayatta çekemem sadece yorum yaparım
Teşekkürler.Bu ülke cennet gerçekten.....
dünyanın 3 tarafı denizlerle cevrili tek ülkesinden cennet bir köse ölüdeniz fotoğraflar için tesekkürler önümüzdeki yaz ordayım kısmetse
5-6 defa gittim çocukluğumdan bu yana. Gitmekten vazgeçemeyeceğim bir yer varsa, o da ölüdenizdir. (Belki bir de Olympos) Yamaç paraşütünü ise bir türlü yamacım yemedi Boy 1.84 kilo 90 olunca, adamlar biraz kuşkuyla yanaştılar bu işe, biraz işkillendirdiler, sonra da bişey olmaz dediler ama, benim içime korkuyu salıverdiler bir kere. Ben artık Belcekızdan izlemekle yetiniyorum, iç çeke çeke...
Bende beğendim Ölüdeniz'i fakat Olympos - Adrasan'nın yeri ayrı. Bu sene iki kez fırsatım oldu tatile ilkinde Adrasan'da aldım soluğu.
Dimi ya! Önümüzdeki yıl belki de tatili ikiye bölüp, yarı yarıya Olympos - Adrasan ve Ölüdeniz yapmak lazım... Henüz yaz yeni bitti ama, ben şimdiden gelecek yılın tatil planını yapıyorum, nasıl olacak bu iş?