Toplam Oy Verenler: 34
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracımın arka tamponu sağ tarafında ki ufak bir hasardan dolayı boyandı.Aracımın rengi gümüş metalik.Gerçekten çok belli oluyor.Resmen boyanan kısım daha koyu ve daha mat.Her bakışımda moralim bozuluyor.Acaba bu kadar belli olması normal mi, yoksa boya hatası mı var?Aslında boya işleminide yetkili serviste yaptırdım.Onbin bakımına gidince söyleyeceğim.Gerçekten bir boya hatası varsa ve bu hatalarını da kabul ederlerse tekrar boyattıracağım.Tabi hata kabul etmek insaflarına kalmış.Hatalarını kabul ettirmek o kadar zor ki yetkiki servislere.Kırk dereden su getirttiriyorlar.Binbir bahane buluyorlar.Sonuçta satıcı her zaman haklıdır.
Beyaz araba almak hatanın ta kendisidir. Çabuk kirlenir , çabuk matlaşır, çabuk sararır arabaya yakışır ama bu yüzden hiç sevmem .
çabuk kirlenip güneş ışığında kalmasına bağlı çabuk matlaşan koyu renklerdir koyu renk araba daha çok kir belli eder, sararma konusuna yeni duydum beyaz perde mi bu sararsın?
barış abi benimki acayip çamuru gösteriyor.bide garajın üzerinde asma var yıkayıp koyuyorum çıkarıncaya kadar arabanın üzeri leş