0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar ön 2 lastiğimi değiştircem,benim bildiğim stepneler ince oluyo ve idareten kullanılıyo ama geçen stepneme baktım aynı lastik ebatları yazıyo,beni bilgilendirirseniz sevinirim
İnce dediğiniz ben anlamadım ? Bazı fiat vs gibi araçlarda var normalden küçük lastikler arabaya takınca el arabası lasiği gbi duran onlardan mı bahsesiodusunuz ?
Aynı lastik ölçüleri olduğu için sıkıntı olmayacaktır ancak farklı yıpranmadan dolayı belki rahatsızlık hissettirebilir.
ACD biz şiimdik el arabasına mı biniyoz lastik patlayınca onumu ima etmeye çalışıyosun Bizim stepne de o ince lastiklerden ne kadar büyük araba o kadar büyük stepne
Evet bizim Yarislerde el arabası lastiği var ama görüyosun avantajı bile var inşaattasın el arabasının lastiği yırtıldı bulamıyosun hemen bi Yaris çevirceksin olay biter Haha aynısı hemde bizimkinin marka Toyo peehhhh kalite akıyor her yerinden
Arkadaslar benim bildigim arabalarda bulunan yedek lastikler farkli olur, kendiniz ayni ebatta bir lastigi yedek olarak bagajda tutmadiginiz surece. Bu yedek lastiklerin hiz siniri oluyor, belli bir hizin uzerine cikilmamasi gerekiyor, ve ilk firsatta patlayan, hasar goren lastigin degistirilmesi oneriliyor.