0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
teşekkürler Ahmet kardeşim bende alarm var ama fiyat uygun gibi sanki olmazsa senin alarmdan taktırırım fazla fiyat verirseler. bu arada markasını yazabilir misin hatırlıyorsan.
bende de yok öyle birşey bende Efsaneye yaptırmak istiyorum ( 93 model ) kumanda bazen çalışıp bazen çalışmıyor babam sıkıntı yaşamasın diye bu uygulamayı seçtim
uğraştırdım senide ama çok güzelmiş tam istediğim gibi bende bundan yaptırmak istiyorum işte.
Ne uğraşması lafımı olur Ceyhun burdaysak bişeyler için varız Yarın bakayım bende faydalı olabilirsek ne mutlu
Aynı yapıya sahip kumandalı anahtara, senin orjinal kumandada ki frekansı (kodları) kopyalayacaklar. İşlem çok zor değil ama nerede yaptırabileceğin konusunda bir fikrim yok. İmobiliserli anahtar varsa bile sorun değil. Bahsi edilen şey anahtarın içine gömülü küçük bir mıknatıs gibi birşey. Orjinalindekini çıkarırlar, yenisinin bir köşesine yapıştırırlar.Vaktin olursa bir ara benim yanıma uğra, bizim evin köşede var bir tane. Orada yaptırabilriz
Ben Yenibosna Cenmaxta kumanda taktırırken sustalı anahtar yaptırdım. Kabı kırılınca 5 TL ye kabını değiştirdim.