Gönderen Konu: sustalı anahtar veya kumandalı anahtar  (Okunma sayısı 5159 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Avensis 1.6 Comfort
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
sustalı anahtar veya kumandalı anahtar
« : Ekim 13, 2009, 14:15:48 »
Merhabalar, bizim 93 corollanın anahtarını yaptırmak istiyorum. alarm kumandası ve anahtar ayrı ayrı biliyorsunuz, ben ikisinin bir arada olmasını istiyorum resimdeki gibi, mümkün mü acaba birde maliyeti ne olur, nerede yaptırabilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

sustalı anahtar veya kumandalı anahtar
« : Ekim 13, 2009, 14:15:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: sustalı anahtar veya kumandalı anahtar
« Yanıtla #1 : Ekim 13, 2009, 17:13:28 »
Ceyhun ayrı kumanda nasıl olur bilmiyorum ama zaten ben 2 tane sustalı anahtarı olan alarmo 40 tl ye aldım fikir olsun diye yazdım... Ve anahtarımdanda çok memnunum şu ana kadar çakma olupta benimkinden iyi olan sustalı anahtar görmedim ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Avensis 1.6 Comfort
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 13, 2009, 17:16:34 »
:) teşekkürler Ahmet kardeşim bende alarm var ama fiyat uygun gibi sanki olmazsa senin alarmdan taktırırım fazla fiyat verirseler. bu arada markasını yazabilir misin hatırlıyorsan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Ekim 13, 2009, 17:21:44 »
:) teşekkürler Ahmet kardeşim bende alarm var ama fiyat uygun gibi sanki olmazsa senin alarmdan taktırırım fazla fiyat verirseler. bu arada markasını yazabilir misin hatırlıyorsan.

Alarm oldugunu anladım zatende fiyat makul diye yazdım ::) 2.5 yıl oldu kardeşimin kumandaya su kaçırması hariç bi problem olmadı :D Onuda tinerle sildim tekrar canavar :) Markasınıda malesef hatırlamıyorum :( Yarın bakarım ama sanayiye gidceğim ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Avensis 1.6 Comfort
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 13, 2009, 17:23:43 »
anladım :) teşekkür ettim bilgilendirirsen sevinirim, çünkü burada bir yere sordum sadece anahtarı yapmaya 30tl istediler:S  seninki bunun yanında çok makul.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ekim 13, 2009, 17:28:11 »
:wacko: Yalnız şöyle bir durum var anahtar immobilizer lı sanırım sizde tam anlamıyorum bu işlerden ama :wacko: Benimki kara düzen efsane :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Avensis 1.6 Comfort
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 13, 2009, 17:32:10 »
:) bende de yok öyle birşey :) bende Efsaneye yaptırmak istiyorum ( 93 model ) kumanda bazen çalışıp bazen çalışmıyor babam sıkıntı yaşamasın diye bu uygulamayı seçtim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ekim 13, 2009, 17:35:20 »
:) bende de yok öyle birşey :) bende Efsaneye yaptırmak istiyorum ( 93 model ) kumanda bazen çalışıp bazen çalışmıyor babam sıkıntı yaşamasın diye bu uygulamayı seçtim :)

O zaman sıkıntı yok :D Yarın haber veririm bu konudan foto vs de deklerim hatta arabanızda kulladınıgız anahtarlıklar diye bi konu var orda var resimleri bi bakim bulabilirsem ;)

İşte buldum mesajı düzeltiyorum :D

Tekrar düzeltiyoum fotolar çıkmadı :wacko:

burda 3. sayfada başta ;)

http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/arabanizda-kullandiginiz-anahtarliklar/40/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Avensis 1.6 Comfort
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ekim 13, 2009, 17:52:25 »
uğraştırdım senide :) ama çok güzelmiş tam istediğim gibi :) bende bundan yaptırmak istiyorum işte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Ekim 13, 2009, 17:57:31 »
uğraştırdım senide :) ama çok güzelmiş tam istediğim gibi :) bende bundan yaptırmak istiyorum işte.

Ne uğraşması lafımı olur Ceyhun burdaysak bişeyler için varız ;) Yarın bakayım bende faydalı olabilirsek ne mutlu ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ekim 13, 2009, 18:23:48 »
Aynı yapıya sahip kumandalı anahtara, senin orjinal kumandada ki frekansı (kodları) kopyalayacaklar. İşlem çok zor değil ama nerede yaptırabileceğin konusunda bir fikrim yok. İmobiliserli anahtar varsa bile sorun değil. Bahsi edilen şey anahtarın içine gömülü küçük bir mıknatıs gibi birşey. Orjinalindekini çıkarırlar, yenisinin bir köşesine yapıştırırlar.

Vaktin olursa bir ara benim yanıma uğra, bizim evin köşede var bir tane. Orada yaptırabilriz :D
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Avensis 1.6 Comfort
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ekim 13, 2009, 18:26:30 »
Ne uğraşması lafımı olur Ceyhun burdaysak bişeyler için varız ;) Yarın bakayım bende faydalı olabilirsek ne mutlu ;)
sağolasın Ahmetim :)
Aynı yapıya sahip kumandalı anahtara, senin orjinal kumandada ki frekansı (kodları) kopyalayacaklar. İşlem çok zor değil ama nerede yaptırabileceğin konusunda bir fikrim yok. İmobiliserli anahtar varsa bile sorun değil. Bahsi edilen şey anahtarın içine gömülü küçük bir mıknatıs gibi birşey. Orjinalindekini çıkarırlar, yenisinin bir köşesine yapıştırırlar.

Vaktin olursa bir ara benim yanıma uğra, bizim evin köşede var bir tane. Orada yaptırabilriz :D
Teşekkürler Mehmet Abi, olmazsa yanına uğramaya çalışıcam :) :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 125000
  • Model Yılı: '14
  • 3 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ekim 15, 2009, 09:44:30 »
Ben Yenibosna Cenmaxta kumanda taktırırken sustalı anahtar yaptırdım. Kabı kırılınca 5 TL ye kabını değiştirdim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Avensis 1.6 Comfort
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ekim 15, 2009, 12:02:31 »
Ben Yenibosna Cenmaxta kumanda taktırırken sustalı anahtar yaptırdım. Kabı kırılınca 5 TL ye kabını değiştirdim.

Teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #14 : Ekim 18, 2009, 09:56:31 »
ceyhun kardeş benim arac 2006 corolla ve ımmobılızer li olduğundan 100 tl ye kumandalı ve sustalı yapıldı. anahtarcılar yapıyor bu işi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Avensis 1.6 Comfort
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ekim 18, 2009, 19:01:50 »
Geçtiğimiz cuma yaptırmak üzere, Ankara da Carrefour'un altındaki anahtarcıya gittim.  50tl gibi bir fiyat söyledi bende kabul ettim. Neyse anahtarı yaptı kumandayı kopyaladı oldu abi dediler, araba evin önündeydi, sorun olursa gelirsin abi dediler. Evin önüne geldim kumandaya bastım, kapıları açmıyor, kendi kumandamla açtım, aracı yeni yaptığı anahtarla çalıştırayım dedim, neyse anahtarı takıp kontağı çevirdim sorun yok, çalıştı. Anahtarcının önüne geldim, anahtarı çıkarıcam çıkmıyor, efsanede anahtarın sonunda biraz pay var içeri bastırıp çıkıyor, o payı yapmamış sonra uğraş dur. Adamı çağırdım geldi zorladı zorladı çıkarttı neyseki, abi dedi halledelim hemen yeni bir anahtar yaptı, kontağı zorladı falan olmuyor, zorladıkça hor çevirdikçe içim gidiyor, kumandayı da kopyalayamadı vazgeçtim dedim paramı aldım,bıraktım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #16 : Ekim 21, 2009, 09:24:24 »
benim anahtar yapılırken çalışmamam sorunu oldu o da kumandanın içerisinden chip uzak kaldığı içindi chip biraz ileri alındı ve silikonla yapıştırıldı sorun yok..kumanda kopyalamaya gelince senin anahtarcı işi bilmiyor en basit iş bu başka anahtarcıya git kumandanın frekanslarının aynı olması gerek kopya için..aracınla birlikte başka bir anahtarcıya git bence anahtar yapımı o kadar da zor iş değil...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #17 : Ekim 23, 2009, 17:22:57 »
Arkadaşlar konuyla bi alaka olsa da 2007 ve sonrası kasa yeni corolla'nın anahtarının neden hala klasik şekilde olup da sustalı olmadığını bilen varsa bilgi verebilir mi ?
Toyota aşk gibidir , yaşamayan bilemez.