Gönderen Konu: bagaj zırıltısını kesemedim  (Okunma sayısı 1554 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
bagaj zırıltısını kesemedim
« : Ekim 13, 2009, 01:28:25 »
arkadaşlar arabama yeni ses sistemi yaptırdım ama gel gelelim bagaja koyduğum bas yüzünden bagaj kapağı dahil olmak üzere heryeri zırlıyo arabanın buna ne gibi bi işlem uygularsam kurtulurum

Toyota Club Türkiye

bagaj zırıltısını kesemedim
« : Ekim 13, 2009, 01:28:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: bagaj zırıltısını kesemedim
« Yanıtla #1 : Ekim 13, 2009, 15:03:12 »
bagaj fitillerini kontrol et, bence o ses arkada plakalıktan geliyor, plakalığı sök, plakayı slikonla yapıştır, bunu yapınca ses %90 kesilcek, kesilmeyen kısmı da dynamat var yalıtım için, onu kullan bagaj içine, sorun kalmaz sanırım
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
Ynt: bagaj zırıltısını kesemedim
« Yanıtla #2 : Ekim 25, 2009, 02:04:05 »
plakaları yeni deiştirdim direk silikonla yapıştırdım bass büyük oldundan her yeri zırlıyo arabanın şimdi tamponları fln söktürcem yeniden sağlam taktırcam napim başka bişi olmuyo bide sistemcide benim özel yalıtım yapıştırma var olmadı onu deneyim diom