0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cvp yazdığınız için tşkl ikazda bi sorun yok sönüyor ben sadece ne işe yaradığını öğrenmek istiyordum öğrenmiş oldum tşkl...
Sakin,Forumlarda genel olarak acil bilgi almak zordur, bu iş için tasarlanmış bir platform da değiliz. Mehmet bey buna dikkat çekmeyi çalışmıştır.Başlık konusunda da ne kadar açıklayıcı başlık olursa o kadar iyi. Mesela "Avensis S/P ikazı" diye olsaydı başlık arama yapıldığında çok daha kolay bulunabilir ve gelecekte benzer sorusu olanlara kaynak olabilirdi. Bu gibi sorularda çünkü genelde google veya forum içlerinde arama yapıldıktan sonra yeni konu açılması gerekiyor.
dövseydin.. ben müzik sistemi takıyorum acil yardım diye bi konu açmış olsan haklısın ama gösterge panelinde öyle bişey görmek farklı bişey .. acil yazdım çünkü eğer o yazı bir sorun olsaydı hemen servise götürmek için çabalardım böyle bişey acil yazılmayacakta ne yazılacak size soruyorum..
Bak güzel kardeşim, daha önceki yazdıklarım tenkit etmek içindi, tehdit etmek için değil. Ben gerçekten acil olduğuna inandığım bir problemim olursa direk servise giderim, burada sorupta vakit kaybetmem. Çünkü burada neredeyse herkes araç kullanıcısı, tamirci değil. Alper arkadaşımız yukarda benim yazmak istediklerimi zaten açıklamış o nedenle tekrar etmeyeceğim. Ayrıca profil bilgilerini tamamlamadığın halde cevap acil cevap alabilmişsin, ne güzel bak. Kazasız, belasız ve cezasız sürüşler dilerim