0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benimki daha yerde duruyor len, neden hiç bilmiyorum belki wooferdandır ama benimki ciddi daha alcak, aç bak fotoğrafları
Hayırlı olsun Ahmet ağabey
Yav benim amartisörler bitikte o yüzden haftaya biraz daha incek inşallah ön tekerin araya kaam gircek nerdeyse arkasıda aynı ağır, ama senin jantlar 16 deelmi yivrum
Eyvallah Coşkunum öpüyorum kardeşim seni, en yakın zamanda tekrar görüşürüz inşallah
Gidin başka yerde öpüşün koklaşın hadeee
Yakın zamanda görüşürüz abey belkim heran herşey olabilir.Bu arada cumartesimi düzcede olucaksın pazar mı?Kıskandığından böyle zaar
Laa gidin ötede oynaşın len Git Mesut abinin konusunda randevu ver hade ordan
Kapamayın dükkanın önünü
"iTiNa iLe ToPiC DaĞıTıLıR MüRaCaaT A.C.D."Bu mesaj bana şu imzayı hatırlattı nedense
İyide;...sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ,ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐS
Benim imzam senin msndeki yazış stilinin yanından bi hiç herşey tersten gözler şaşı oluyor abey 2 dakka konuşuyoz
oraları karıştırma CoCoPoPs forum ortamındayız Ben dubaililere meyillyim ondan sagdan başlıo yazılarım
He ondan yani, peki karıştırmıyım madem
Allah sizi top etsin emi diycem şimdi olmıycak ACD olm kendi konunu bile darma duman etmişsin ya CoCo da hazır hemen sizi gidi üçkaatçılar sizi
CoCo da hazır hemen sizi gidi üçkaatçılar sizi
CoCo'da ekülim zaten
7/24 Anlamadım desem
Hımm Şimdi ingilizce equal kelimesi var eşit eşittir anlamında Bizim Türk jonjonlarda dilimize geçirdi bu kelimeyi kullana kullana.. okunuşuda equüıl gibi tam cıkmıyo yazıda olay bu yani CoCo
bakyaaaaa yine dağıtmışlar ortalığı olm siz ikinizi telefonlaşıpmı planlıyorsunuz bunları leyla nerde Ahmet getir çabuk
CoCo şimdi naturel ne demede