0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi ebaydan almana gerek yoktu junyan stili diye geçmiyor mu bunlar ? tr de satılıyor diye biliyorum ama ? konuya dönersek çok yakışmış abicim araba 10 numara.kazasız belasız kullanman dileği ile
başkan sonunda taktırdın güle güle kullan
Ahmet abi senin arabanın gözleri bozukmuydu lenssler kaç numara (Hayırlı olsun )
ahmet abi güzel olmus angeller.Hayırlı olsun
çok tatlı olmuş, beyaz melek
Maşallah abicim maşşallah güle güle kullan.Yay istemiyorda araba xenon şart
GErçi sen Mesut abini görünce bizi satıyon ama neysee
i ne çok şey yazdım yav ayak üstü [/quoteBak işte ne diceğini bilemedin
Bak işte ne diceğini bilemedin
Tamam tamam bişi demiyorum yav
Hayırlı olsun paşam Ben eksiklerini söylemeyeceğim (zaten anlamam ): görmek istediğin hale getirene kadar devam
sağol CoCo gel beraber kullanalım la GErçi sen Mesut abini görünce bizi satıyon ama neysee
Abi etme eyleme yav şimdi Emre abi seni misafirliğe çagırsa gel benim arabayla gidek desene binmiycen mi abey bide yılların özlemi vardı Mesut abiyle görüşmemiştik bayadır ondan oldu yani ne çok şey yazdım yav ayak üstü
ahmedim hayırlı uğurlu olsun çok iyi halletmişsin sen, gerçi xenon yok daha sende, far ayarı ve montaj gibi kalemlerde de kazık yememişsindir, ben o iki kalemde kazık yedim xenon da aldım 1000 liraya yaklaşmıştı, ama helal olsun türkiyede bu farı amerikadan alan 3. kişisin güle güle kullan, maşallah, kazasız belasız cezasız!!eskiğini söyleyim mi
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Satıcak tabi Ahmedim kaç yıl önce grüştük adamla en son doğal olarak konuşucaklarımız vardı Eyvallah Coşkunum öpüyorum kardeşim seni, en yakın zamanda tekrar görüşürüz inşallah
Süper olmuş Ahmet Hocam güle güle kullan...
Gidin başka yerde öpüşün koklaşın hadeee
Aramıza girme senide öperiz bak
Söle bakim eskiğimi
leylek lan bu
Bi arkadaş vardı her girdiği konuya otomatiğe bağlamış gibi "arabayı biraz bas" diyip çıkıyodu, yok mu o
Dinime küfreden herhangi bi dine mensup olsa