Gönderen Konu: corolla hakkında bilgi  (Okunma sayısı 1646 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
corolla hakkında bilgi
« : Ekim 11, 2009, 17:26:26 »
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. toyota markasını hiç satın almadım bi tanıdığımızın arabasını uzun yolda kullanmıştım konforlu bir araçtı. (2006 corolla 1.4 dizel terra multimode ). tanıdığımızın dediğine göre şanzımanı değişmiş, turbo 2 kere değişmiş bunlar beni korkuttu.. şimdi kendime 2. el az kullanılmış yeni kasa corolla almak istiyorum. forumda gezindiğim kadarıyla sadece multimode vites şikayeti var, başka soruna rastlamadım düz viteste sorun yaşayan oldumu bilgilerinizi bekliyorum. . yeni kasada bu problemler devam ediyormu?

Toyota Club Türkiye

corolla hakkında bilgi
« : Ekim 11, 2009, 17:26:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: corolla hakkında bilgi
« Yanıtla #1 : Ekim 11, 2009, 17:32:49 »
   Elbet bazı problemler çıkacaktır Yasin bey.Ama bu sorunlar ufak tefek görmezden bile gelinecek türden sorunlardır.Tanıdığınıza sorsaydınız bu problemler olmamış olsaydı temel olarak aracından memnun kalmışmı diye.Size vereceği cevap evet olacaktı.
   Ayrıca tanışma bölümünde kendinizi tanıttığınızı varsayıyorum ve sizden profil bilgilerinizi tamamlamanızı riza edeceğim.Böylece daha seviyeli ve güzel paylaşımlar yapmış olacağız.İyi günler
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • eski toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '10
« Yanıtla #2 : Ekim 12, 2009, 17:22:58 »
Yasin bey,

Benim M/M D4 comfort corollam var 2007 yılından beri kullanıyorum,M/M şanzıman konusuna gelince ilk aldığımda bir ısınma problemi yaşadım fakat bu şanzımanların bir otamatik vites gibi kullanılmayacağını öğrendikten sonra bu tür sorunum bir daha olmadı şu anda 45000 km de ve hergun sıkışık trafikte devam ediyorum.
O yüzden rahat olun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • henüz toyota kullanmıyorum ama sevdim buraları..
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 12, 2009, 18:47:01 »
biraz yersiz bir soru olabilir ama m/m şanzımanı manuel olarak kullanma nasıl oluyor. Yani aracı genelde ben kullanırım ve benim için otomatik tamamen gereksiz ama eşim kullanırkan yani az bir kullanım için m/m yine sorun çıkarma olasılığı olurmu?
2001 vtec Civic-2000 vvt-i Corolla- 97 Efsane Kasa Gli