0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
EMre Kardeşim kusura bakma geç oldu. Allah Size ve İsmail Arda'ya uzun ve sağlıklı ömür nasip etsin.
Vatana millete hayırlı bi evlat olarak yetişsin inş.Allah analı babalı büyütsün..
Allah analı babalı büyütsün.ailesine, vatanına hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin.tam 8 ay önce senin duygularını yaşadım. ilk çocuk olduğu için acemiydik. sağolsun büyüklerimiz yanımızdaydı. ama şuan çok şükür ısırılıp, sıkılmaklık, gıdıklamalık kıvama geldi. çok güzel bir duygu. Allah her isteyeni nasip etsin.
Allah analı babalı büyütsün. Bütün ömrü yaşamı güzelliklerle geçsin. O artık doğuştan fanatik Toyotacı Forumun en küçük üyesi diyelim.
Allah analı babalı büyütsün
Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı bir evlat olur inşallah.
Allah analı babalı büyütsün inşallah... Hayırlı bir evlat, aydın bir insan olarak hem ailesine hem de milletine faydalı olmasını dilerim...
Gerçi yazmıştım başka yerden de buradan da yazayım, analı babalı uzun ömürler onun olsun
Bana yönlendireceksen işi var valla Kelin merhemi olsa olayları
Nazar etmeyin yeğenimizi
eferim kımıl zararlısı gözüme girdin
Canım benim ya.. Gerçekten çok tatlı maşallah (milyon kere maşallah), Allah nazardan saklasın kardeşim. Gerçi daha öncede bu dileklerimi paylaşmıştım ama resimleri görünce bir daha yazmak istedim. Analı-babalı, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat dilerim yeğenimize
Allah analı babalı büyütsün emre bey allah herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat versin
ölürüümmm.... yeriimm....allah sağlık sıhhat versin analı babalı büyüsün....