0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2 kelime yazsan ölürsün kımıl zararlısıııı Vay beee amca olduğum haberini sanayide alacağım hiç aklıma gelmezdi Pazar sabahı erkenden sanayi actirdim Bi baktım Emre abim arıyorr Allah dünyalar benim oldu Biran önce görmeye gitmeliyim Canım yengeme geçmiş olsun, Allah Ardamızı bize bagışlasın hayırlı bir birey olsun inşallahhh
Babasındaki sevimli iştah ile birlikte "Elif'in Kurabiyelerinden" ARDAAllah tekrardan analı,babalı büyütmeyi Vatanına ve milletine hayırlı bir birey olmasını nasip eder inşallah.Hoşgeldin adaş abimin vazgeçilmezi
Hepinize teker teker sonsuz teşekkürler arkadaşlar Allah herkese bu duyguyu yaşatsın
Amin Allah hep iyilerle karşılaştırsın Analı babalı büyütsün darısı başımıza
hayırlı olsun..
Allah analı babalı ,sağlıklı sıhhatli büyütsün.Bebeğe bol bol uykular versin de anneciği babacığı da uykusuz kalmasın ,hepinize hayırlı uğurlu olsun,Allah bağışlasın..
Emre kardeşim hayırlı lsun, Allah bozmasın bu daim mutluluğunuzu, analı babalı büyütmek nasip etsin Rabbim
Emre abi hayırlı olsun sağlıkla büyümek ve anasına babasına hayırlı bi evlat olmayı nasıp etsin allah,forumumuzun yeni yeğeni hoşgeldin sende aramıza...
Allah sağlıklı ve mutlu, analı babalı büyütsün. Şansı bol olsun.
Oh maşallah... Allah Analı&Babalı büyütsün... Hayırlı evlat olur inşallah...
tebrik ederim... herkes için hayırlı Saalih bir evlat olur inşallah... Allah(c.c) mutluluğunuzu daim etsin... evlendiği günleride görürsün inşallah