Gönderen Konu: Muğla - Antalya gezisi sırasında çektiklerim (çok fotoğraf var).  (Okunma sayısı 9076 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Daha önce bu güzergahda nereleri gezmeliyim diye açtığım konuda belirttiğim yerlerin birçoğunu görme şansım oldu. O konu tavsiyede bulunan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.

Gezdiğim yerler ve rota hakkında biraz bilgi verdikten sonra fotoğraflarımı sizlerle paylaşmak istedim. Keyifli bir gezinin en kötü tarafı ise eve dönüş kısmı oluyormuş bunu bir kez daha anladım malesef.

Yola aile ziyareti nedeni ile Bilecik - Bozüyük'den çıktık. Bu nedenle pazar gecesi Kütahya, Uşak, Denizli üzerinden Pazartesi sabah Muğla iline ulaştık. Kısa bir şehir turundan sonra Marmaris yoluna yöneldik. Gökova'ya inerken sağdaki Akyaka tabelasını takip edip Akyaka'ya girdik. Sabahın erken saati olduğu için çok sakin bir yer görünümündeydi. Kısa bir geziden sonra sahilden Bodrum'a uzanan yolu kullanarak Akbük Koyuna gittik . Güzel, bakir fakat bakımsız bir göründü gözümüze. Aynı yolu geri dönerek önce Akyaka'ya ulaşıp oradan Marmaris istikametine doğru devam ettik, Marmaris'e gelmeden hemen önce Sedir Adası yazan yola girip bir iki plaj gezip uzaktan Sedir adasını seyrettik daha sonra o bölgede orman içi bir tesiste güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra Köyceğiz istikametine doğru yola çıktık. Bu istikamette ilk durak Ekincik oldu. Köyceğiz'e gelmeden önce sağa girip 16 km mesafe kat ettiğinizde sizi sakin bir köy ve hemen köyün önünde güzel bir koy karşılıyor. Caretta Carettaların üreme alanlarından biri olan bu koy sezonda çok kalabalık olmasına rağmen biz gittiğimizde neredeyse bomboştu. Burada 3-4 otel ve epey bir sayıda pansiyon mevcut ama sadece 2 otel denize sıfır diğerleri biraz yürümek gerektiriyor. Ekincik'de 1 gece konakladıktan sonra Köyceğiz'e doğru tekrar yola koyulduk, kısa bir Köyceğiz turu yaptıktan sonra yönümüzü Dalyan'a çevirdik. Öğleden sonra Dalyan'a vardık ve hemen bir tekne kiralayarak İztuzu plajına gittik. Kanal ve plaj görülmese gereken yerlerden. Kanala yüzünü dönüş olan kral mezarları ise ayrı bir güzellik katmış Dalyan'a. Plaj dönüşü aynı tekne ile çamur banyosu yapılabilen kaplıcaya gittik. Oraya kadar gitmişken çamurlanmamak olmaz :). Dalyan'a döndükten sonra kısa bir gezi yaparak Göcek'e doğru yola çıktık. Geceyi burada bulduğumuz bir aile işletmesi olan küçük bir otelde geçirdik. Göcek merkezi yat turizimi ile ünlenmiş ama çok güzel koyları olan bir bölgeymiş tekne turunu kaçırmasaydık bizde görecektik o koyları fakat bu seferlik kısmet değilmiş. Göcek gezisi ve alışveriş turundan sonra Fethiye istikametine yola koyulduk. Fethiye merkezi bize biraz itici geldiği için hiç oyalanmadan Ölüdeniz'e geçtik. Ölüdeniz tabiat parkını gezdikten sonra oradaki otelimize yerleştik. Ölüdeniz'de popüler lan yamaç paraşütü ile atlayış için biraz araştırma yaptıktan sonra ertesi gün Babadağ'dan paraşüt ile atalamaya karar verdik. Biraz masraflı ama hayatta birkez denenmeli.Bu atlayışı ertesi gün sabah erkenden yaparak Kaş'a doğru yola koyulduk. Kaş yolunda Patara'ya uğrayarak kısa bir gezi ve deniz molasından sonra yola devam ederek Kaputaş plajını ve Kalkan'ı kuş bakışı izledik. Akşam üzeri Kaş'a ulaştık ve otelimize yerleştikten sonra güzel bir Kaş gezisi yaptık. Ertesi gün Kaş'da ilk dalış denememi yaptıktan sonra Fatih Coşkun'un amcasının oğlu Emin'in misafiri olduk (Kendisi ile yüz yüze tanışamasakda uzun uzun konuştuk, nasip amcasının oğlı ile tanışmakmış. Buradan Fatih ve Emin'e gösterdikleri ilgi alakadan ötürü çok çok teşekkür ediyorum). Öğleden sonra 16:00 sularında başlayan dönüş yolculuğu Kekova, Demre, Finike, Kumluca, Kemer (kısa kısa turlar ile) üzerinden Antalya, Burdur, Afyonkarahisar ve Ankara güzergahını kullanarak sabah saat 06:00 sularında eve ulaştık.

Gökova/Akyaka - Akbük Koyu

Akyaka'dan Akbük Koyuna giden yoldan bir manzara

Marmaris - Sedir Adası mevkii

Köyceğiz/Ekincik Koyu - Yat limanı

Köyceğiz/Ekincik Koyu

Köyceğiz Gölü

Köyceğiz - Narenciye bahçesinde mola

Dalyan - Kral mezarları

Dalyan kanalı

Göcek

Göcek - Günlük Plajı

Katrancı Koyu

Ölüdeniz

Havadan çektiklerim

Babadağ zirvesinden Akdeniz manzarası

Patara plajı

Kalkan

Kaputaş Plajı

Kaş

Malesef burnumuzun dibindeki Yunan adası Meis

Üçağız (Kekova)

Demre

Bu kadar fotoğrafın için ASY'nin yeri ayrı tabiki, bunlarda ASY'nin tatil fotoğrafları. Bize sorun çıkartmadığı için kendisine teşekkürler.

Bu arada bir dipnot vereyim 4 disk 4 balata değişti ama frenler ötmeye devam ediyor malesef.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Çok Güzel resimler gerçekten bende oraları gezme ve görme fırsatı bulmuştum. umarım sedir adasına gitmişsindir (Cleopathra adası) Orasıda görülmesi gereken bi yer

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
Çok Güzel resimler gerçekten bende oraları gezme ve görme fırsatı bulmuştum. umarım sedir adasına gitmişsindir (Cleopathra adası) Orasıda görülmesi gereken bi yer

Teşekkürler Ali. Sedir adasına geçmedik ama o bölgenin hemen hemen birçok yeri çok güzel, hepsine vakit ayırmak için tatili 3 hafta daha uzatmam gerekiyordu.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
sorunun ne olduğunu anlamakla birlikte isteğine saygı duyuyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
Çok güzel bir paylaşım olmuş. Fotoğraf makinesi de nese baya iyi çekmiş. Kadrajlar da çok güzel, kadraja giren görüntüler de :) Kemal Abi bir daha gidersen ben de gelebilir miyim yanında :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
  Ali fotoğrafların hepsi birbirinden güzel olmuş.Yalnız saat kaçta geçtin oradan bilmiyorum ama Gökova körfezinin yukarıdan çekiilmiş görüntüleri eksik.Daüın başında arabayı park edebileceğin seyir alanı vardı.Ben sabah gün ağarırken varmıştım dediğim yere.Muhteşem bir manzara vardı.ASY'nin 1,2 ve 4 nolu fotoları çok hoş olmuş.Son karede atlayış tulumu var üzerinde galiba....
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Avensis 1.6 Comfort
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
çok güzel fotoğraflar insan imreniyor gerçekten, ben özellikle paraşütle çekilmiş fotoğrafları çok beğendim:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • 1 kere teşekkür edildi
ah abi söyleseydin ya görüşürdük demre yolu kumlucadan geçiyor zaten :D güzel resimler.
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Harika fotoğraflar Ali hocam, çeken ellerin dert görmesin :alkis: Özellikle havadan çektiğin fotoğraflara bittim :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
Yorum yapan tüm arkadaşlara öncelikle teşekkür ederim.

Harika fotoğraflar Ali hocam, çeken ellerin dert görmesin :alkis: Özellikle havadan çektiğin fotoğraflara bittim :)

Sırf o fotoğraflar için sabahın ilk saatlerinde uçuşa katıldım, hava ve manzara güzel oluncada pek bişey yapmama gerek kalmadı açıkcası.

ah abi söyleseydin ya görüşürdük demre yolu kumlucadan geçiyor zaten :D güzel resimler.

Kumluca'dan geçtik Burak bilseydim sana da özel mesaj gönderirdim ama fark etmemişim kusura bakma.

çok güzel fotoğraflar insan imreniyor gerçekten, ben özellikle paraşütle çekilmiş fotoğrafları çok beğendim:)

Paraşüt işini ömrü hayatta birkez denemek lazım Ceyhun.

Ali fotoğrafların hepsi birbirinden güzel olmuş.Yalnız saat kaçta geçtin oradan bilmiyorum ama Gökova körfezinin yukarıdan çekiilmiş görüntüleri eksik.Daüın başında arabayı park edebileceğin seyir alanı vardı.Ben sabah gün ağarırken varmıştım dediğim yere.Muhteşem bir manzara vardı.ASY'nin 1,2 ve 4 nolu fotoları çok hoş olmuş.Son karede atlayış tulumu var üzerinde galiba....

Sabah erken saatlerde geçtim oradan Özcan hava biraz puslu olduğundan fotoğraf çekmedim orada. ASY'nin 4. pozunu çektiğim yer çok güzeldi orman içinde biraz yürüş yaptık dönüşte gözüme güzel görününce bastım denklanşöre. Aynen dediğin gibi son karede atlayış tulumu var üzerimde sabah seinliğinde bir kamyonet ile 2000 metreye tımanırken üşürsün dediler bizde giydik mecburen iyiki de giymişim :)

Çok güzel bir paylaşım olmuş. Fotoğraf makinesi de nese baya iyi çekmiş. Kadrajlar da çok güzel, kadraja giren görüntüler de :) Kemal Abi bir daha gidersen ben de gelebilir miyim yanında :)

Fotoğraf makinesi Sony DSC-R1 SLR like, mekan çok güzel, hava da güzel olunca kareler güzel oldu.

geçtiğimiz yaz göcekte korsan (kaçak) rehberlik yapmıştım , geçim derdi işte n'aparsın,

Güzel yerler gerçekten, orada böyle bir iş keyiflidir kesinlikle.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
  Kemal abi bu rehberlik işi zormu.Nasıl anlaşıyorsun insanlarla :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
Ah seni çapkın seni :) )))))))))

Seninki de laf mı şimdi Özcan hocam. 158 yaşına gelmiş dedemizin bırak böyle bir şey için niyetlenmeyi, düşünmeyi bırakalı en az 100 sene olmuştur :rofl: :rofl: :rofl:
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
Zaten ne oluyorsa 120'sinden sonra sonra oluyor Mehmet hocam.Dikkat etmek gerek bu ihtiyarlara :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 Toyota Corolla Comfort 1.6 Benzinli
İnanılmaz güzel duygular uyandırdı bu fotoğraflar bende... Hele Ölüdeniz yok mu! Çocokluğumdan bu güne, 7-8 kere gitmişimdir, bir o kadar daha gitsem yine bıkmam. Balayımızın bir kısmını orada geçirmiştik hatta 2002 eylülünde. Güzel Türkiye'min cennet mekanları işte... Her biri parçası başka güzel... Bir de üzerinde yaşayan insanlar bu güzelliklerin değerini bilseler keşke.
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/2010-corolla-comfort/
2010 TOYOTA COROLLA COMFORT 1.6 BENZİNLİ DÜZ VİTES

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Alıntı
  Kemal abi bu rehberlik işi zormu.Nasıl anlaşıyorsun insanlarla
Ya ben zaten ingilizce öğretmeniyim,gerçi ing. öğretmenlerinin % 80 i ingilizce bilmez ama
ben folklor ekibimle sürekli yutdışı festivallerine gide gele iyice pişirdim, yabancılarında hemen hemen hepsi ingilizce biliyor
birazda çevreyi tanıyorsan iş tamamır, rehberlik çok zevkli, çok eğlenceli ve gerçekten kazançlı bir meslek

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Ali iyi gezmişsin bizide güzel karelerinle gezdirmiş oldun eline gözüne sağlık  :foto:
Ben en çok o sıra sıra ağaçların kapladığı güzel yoldaki tezat kırmızı şortlu fotoğrafı beğendim  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
Ali iyi gezmişsin bizide güzel karelerinle gezdirmiş oldun eline gözüne sağlık  :foto:
Ben en çok o sıra sıra ağaçların kapladığı güzel yoldaki tezat kırmızı şortlu fotoğrafı beğendim  :D

Şortu mu beğendin, fotoğrafı mı? :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
şortun karede ki tezat rengini beğendim :D
birde şortsuz yani sensiz yol ve ağaçları alsaydın keşke ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
ASY'nin kapısı açık ikinci fotoğraf var mekan orası ama boş olarak çekmek aklıma gelmedi hiç

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.toyan.com.tr
  • Araç: ---
  • 6 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
Süper geçmiş anlaşılan. Ben okurken ve bakarken yoruldum. Ama oralarda insan yorulmaz di mi ya?
Hi, I have come
TODAY TOMORROW TOYOTA