0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok Güzel resimler gerçekten bende oraları gezme ve görme fırsatı bulmuştum. umarım sedir adasına gitmişsindir (Cleopathra adası) Orasıda görülmesi gereken bi yer
Harika fotoğraflar Ali hocam, çeken ellerin dert görmesin Özellikle havadan çektiğin fotoğraflara bittim
ah abi söyleseydin ya görüşürdük demre yolu kumlucadan geçiyor zaten güzel resimler.
çok güzel fotoğraflar insan imreniyor gerçekten, ben özellikle paraşütle çekilmiş fotoğrafları çok beğendim:)
Ali fotoğrafların hepsi birbirinden güzel olmuş.Yalnız saat kaçta geçtin oradan bilmiyorum ama Gökova körfezinin yukarıdan çekiilmiş görüntüleri eksik.Daüın başında arabayı park edebileceğin seyir alanı vardı.Ben sabah gün ağarırken varmıştım dediğim yere.Muhteşem bir manzara vardı.ASY'nin 1,2 ve 4 nolu fotoları çok hoş olmuş.Son karede atlayış tulumu var üzerinde galiba....
Çok güzel bir paylaşım olmuş. Fotoğraf makinesi de nese baya iyi çekmiş. Kadrajlar da çok güzel, kadraja giren görüntüler de Kemal Abi bir daha gidersen ben de gelebilir miyim yanında
geçtiğimiz yaz göcekte korsan (kaçak) rehberlik yapmıştım , geçim derdi işte n'aparsın,
Ah seni çapkın seni )))))))))
Kemal abi bu rehberlik işi zormu.Nasıl anlaşıyorsun insanlarla
Ali iyi gezmişsin bizide güzel karelerinle gezdirmiş oldun eline gözüne sağlık Ben en çok o sıra sıra ağaçların kapladığı güzel yoldaki tezat kırmızı şortlu fotoğrafı beğendim