Gönderen Konu: Fotoğraflar, videolar bölümü...Yeni üyeler!!!  (Okunma sayısı 1562 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 Toyota Corolla Comfort 1.6 Benzinli
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Fotoğraflar, videolar bölümü...Yeni üyeler!!!
« : Ekim 11, 2009, 00:50:38 »
Ya bu fotoğraflar videolar bölümüne neden hep eski üyeler fotoğraf ekliyor ki? Yeni üyelerin hiç mi hevesleri yok arabalarının fotolarını çekmeye ve paylaşmaya. :foto: Zaten yeni üyelerin %90'ı bir merhaba diyip ortadan kayboluyorlar ve aktif olmayan üye sayısı çok fazla oluyor. Benim yönetime naçizane önerim, üye olup da ondan sonra bir süre (mesela 30 gün) ortadan kaybolan üyelerin kayıtları silinsin! Neden mi? Bilmem, kıl oldum bu duruma diyelim sadece :) Yine de yöneticiler daha doğrusunu bilir tabii, ben bu forum işlerin pek anlamam! Belki üye sayısının çok olmasının başka duygusal sebepleri olabilir :D
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/2010-corolla-comfort/
2010 TOYOTA COROLLA COMFORT 1.6 BENZİNLİ DÜZ VİTES

Toyota Club Türkiye

Fotoğraflar, videolar bölümü...Yeni üyeler!!!
« : Ekim 11, 2009, 00:50:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: Fotoğraflar, videolar bölümü...Yeni üyeler!!!
« Yanıtla #1 : Ekim 11, 2009, 00:55:32 »
Ya bu fotoğraflar videolar bölümüne neden hep eski üyeler fotoğraf ekliyor ki? Yeni üyelerin hiç mi hevesleri yok arabalarının fotolarını çekmeye ve paylaşmaya. :foto: Zaten yeni üyelerin %90'ı bir merhaba diyip ortadan kayboluyorlar ve aktif olmayan üye sayısı çok fazla oluyor. Benim yönetime naçizane önerim, üye olup da ondan sonra bir süre (mesela 30 gün) ortadan kaybolan üyelerin kayıtları silinsin! Neden mi? Bilmem, kıl oldum bu duruma diyelim sadece :) Yine de yöneticiler daha doğrusunu bilir tabii, ben bu forum işlerin pek anlamam! Belki üye sayısının çok olmasının başka duygusal sebepleri olabilir :D

Aynen abi 12 ay aktif olmayan adama vericen yolu ya :D Tabi geçerli sebepleri yoksa asker vs gibi ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 11, 2009, 01:34:30 »
İyi olabilir. Aslında bazı üyeler aradığını buldu mu bir daha uğramıyor.  Ya da sadece birşey sormak için üye olup kayboluyor.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Avensis 1.6 Comfort
  • Araç: Avensis
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 11, 2009, 01:37:15 »
Böyle bir uygulama olabilir:)

ACD kardeşimin dediği gibi "vericen yolu ya"  :D  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 11, 2009, 01:38:35 »
ne yani fotoğrafları paylaşmasamıydık allah allah :D :D
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 11, 2009, 04:21:06 »

yahu  o güneşlenen çekirgenin fotoğrafları nereye kayboldu ya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 11, 2009, 14:55:55 »
Ben üye olduktan yaklaşık 2,5 yıl sonra ekledim aracımın resimlerini :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 Toyota Corolla Comfort 1.6 Benzinli
« Yanıtla #7 : Ekim 11, 2009, 18:56:01 »
Ben üye olduktan yaklaşık 2,5 yıl sonra ekledim aracımın resimlerini :D
Sen yöneticisin Hakkı hocam,sana lafımız olmaz :) Sen hiç paylaşmasaydın, biz gelirdik senin arabanı görmeye  :lol:
ne yani fotoğrafları paylaşmasamıydık allah allah :D :D
Yok ya, olur mu Atakan? Sen de efsanesin ona bakarsan, sen paylaşmayacaksın da kim paylaşacak :)
İyi olabilir. Aslında bazı üyeler aradığını buldu mu bir daha uğramıyor.  Ya da sadece birşey sormak için üye olup kayboluyor.
Aynen abi 12 ay aktif olmayan adama vericen yolu ya :D Tabi geçerli sebepleri yoksa asker vs gibi ::)
İşte beni anlayan kardeşlerim :alkis:
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/2010-corolla-comfort/
2010 TOYOTA COROLLA COMFORT 1.6 BENZİNLİ DÜZ VİTES

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.4 D4D Comfort
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ekim 11, 2009, 21:01:15 »
Bravo her yönden katılıyorum... ;)
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.
http://www.resimupload.com/ds913095222_dscf0904.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ekim 12, 2009, 05:33:57 »

+1

Aynı zamanda, kayıt sırasında profil bilgilerinin tamamının eklenmesi kaydıyla kayıt tamamlanmalı. Bununla birlikte tanışma bölümünde kendine tanıtmayanlar diğer bölümlerde herhangibirşey yazamamalı...

Cüneyt hocam, zaten kalıcı olmayanların böyle bir eğilimide olmuyor. İstediklerini alınca ortadan kayboluyorlar, taki başka bir konuda yardıma ihtiyaçları oluncaya kadar :(
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ekim 12, 2009, 09:00:02 »
Arkadaşlar, bu kadar karamsar olmayın :) Yeni kayıt olan her 50 üyeden biri bile aktif olsa bence yeterlidir. Sadece sorularını sorup gitseler bile foruma faydalarının olmadığını düşünemeyiz. Mesela şikayet veya yardım için açılan konular herhangi bir model ile ilgili genel bir arıza istatistiği gibi değerlendirilebilir ve bizler için de faydalı olabilir. Ayrıca bu tür mesajlar Google tarafından etiketlendiği için konu ile ilgili araştırma yapanların forumumuza ulaşma şansını da arttırır :) Yine kendi adıma konuşayım. 09.05.2006'da üye oldum foruma. O zaman bırakın mesaj yazmayı, forumun içeriğini görüntülemek için bile üye olunması gerekiyordu. Güya yağ değişimi ile ilgili konulara bir bakıp çıkacaktım, şimdi içerik yöneticisiyim :D Forum olarak belli bir çizginiz varsa ve bunu korursanız bunu takdir eden mutlaka çıkacaktır.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ekim 12, 2009, 09:55:41 »
Arkadaşlar, bu kadar karamsar olmayın :) Yeni kayıt olan her 50 üyeden biri bile aktif olsa bence yeterlidir. Sadece sorularını sorup gitseler bile foruma faydalarının olmadığını düşünemeyiz. Mesela şikayet veya yardım için açılan konular herhangi bir model ile ilgili genel bir arıza istatistiği gibi değerlendirilebilir ve bizler için de faydalı olabilir. Ayrıca bu tür mesajlar Google tarafından etiketlendiği için konu ile ilgili araştırma yapanların forumumuza ulaşma şansını da arttırır :) Yine kendi adıma konuşayım. 09.05.2006'da üye oldum foruma. O zaman bırakın mesaj yazmayı, forumun içeriğini görüntülemek için bile üye olunması gerekiyordu. Güya yağ değişimi ile ilgili konulara bir bakıp çıkacaktım, şimdi içerik yöneticisiyim :D Forum olarak belli bir çizginiz varsa ve bunu korursanız bunu takdir eden mutlaka çıkacaktır.
+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #12 : Ekim 12, 2009, 20:11:50 »
siteye fotoğraf nasıl yüklüyoruz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ekim 12, 2009, 20:55:48 »
yapma be abi :D
buradan halledebilirsin serkan abi
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/resim-ekleme/
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ekim 12, 2009, 21:21:49 »
  Bence arabaların fotoğraflarını her zaman paylaşabiliriz.Ancak iki ayak üzerinde öyle kafalar var ki, topluma çok çirkin fotoğraf veriyor. Çeşitli sebeplerle ortadan kaybolan üyelerle beraber bunları da göz ardı etmemek çok daha etik olur kanısındayım. :)
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #15 : Ekim 12, 2009, 21:48:23 »
atakancım tesekkurler sayende yükledim fotoları :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ekim 12, 2009, 23:07:34 »
  Bence arabaların fotoğraflarını her zaman paylaşabiliriz.Ancak iki ayak üzerinde öyle kafalar var ki, topluma çok çirkin fotoğraf veriyor. Çeşitli sebeplerle ortadan kaybolan üyelerle beraber bunları da göz ardı etmemek çok daha etik olur kanısındayım. :)

Benim biraz anlayışım kıtda burada ne demek istiyorsunuz Kemal bey açarmısınız ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ekim 12, 2009, 23:24:43 »
Benim biraz anlayışım kıtda burada ne demek istiyorsunuz Kemal bey açarmısınız ?
  Ben de anlayışım kıt'ı anlıyamadım.  :)
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Plaka 53
« Yanıtla #18 : Ekim 13, 2009, 12:29:44 »
Anladığım kadarıyla resimleri görüntülemek için zaten belli bir seviyeye gelmek gerekiyor sitede... Yeni üyeler hemen görüntüleyemiyor kimsenin resimlerini... Bende yeni bir üye sayılırım... Bir ay bile olmadı ben üye olalı... Ama arabamın resimlerini koymamamın tek sebebi üşengeçliğim... ama siteye yüklemek için üşenmiyorum... arabamın fotoğraflarını henüz çekmedim... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #19 : Ekim 13, 2009, 12:50:47 »
belkide beceremedikleri içi koyamıyolardır :D o kadar gitmeyin çocukların üstüne ::D