0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MESELE HABERİN DOĞRU OLUP OLMADIĞI DEĞİL BİZİM DURUŞUMUZDUR.[/quote][quote=LEVENT SARI]BİLMİYORLAR EĞER BİLSELER YAPMAZLARDI.BİZ MÜSLÜMANLAR OLARAK PEYGAMBERİMİZİ ÖRNEK ALMALIYIZ O UHUTTA MÜŞRİKLER ONU YARALAMIŞ MÜBAREK DİŞLERİ KIRILMIŞ YÜZÜ KAN REVAN İÇİNDEYKEN ELLRİNİ GÖĞE KALDIRDI YANINDAKİ HERKES ONUN BEDDUA EDECEĞİNİ DÜŞÜNÜRKEN O ŞÖYLE DUA ETTİ ALLAHIM ONLAR BİLMİYORLAR BİLSELER YAPMAZLARDI ONLARA HİDAYET VER DİYEREK DUA ETTİ RAHMET PEYGAMBERİ EFENDİMİZ (S.A.V) ALLAHIN VE PEYGAMBERİNİN SAVUNULMAYA İHTİYACI YOK BİZİM ONLARI SAVUNMAYA İHTİYACIMIZ VAR BİZ EN GÜZEL CEVABI DİNİMİZİ ÖĞRENEREK VE YAŞAYARAK VERİRİZ KANAATİNDEYİM[/quote]Öncelikle forum platformalarında büyük harf ile yazmak bağırmak anlamına gelir.Bu bizim yönetim olarak istemediğimiz bir davranış lütfen forum kurallarına uyalım! Diğer bir hususta forum içerisinde dini,siyasi ve politik konulara fazla derinlemesine girilmemesini istiyoruz polemik konusu oluşturmamak için.Bu hususlara forum düzeni için dikkat etmeniz gerektiğini belirtmek isterim.
ancak yazdıklarımda sakıncalı bir şey olduğunu düşünmüyorum ben sadece bu haber hakkındaki şahsi görüşümü yazdım hiç bir kimse veya kesime hakaret etmedim insanları bir kalıba sokmanın doğru olmadığı kanısındayım[/quote] Görüşlerinizde haklı olabilirsiniz fakat herkesin inancı kendinedir.Siz de bu konuda herkesi bir kalıba sokmazsanız seviniriz...