Gönderen Konu: El yapımı coil-over  (Okunma sayısı 12189 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Toyota Club Türkiye

Ynt: El yapımı coil-over
« Yanıtla #20 : Ekim 20, 2009, 22:51:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 20, 2009, 23:10:10 »
  Ufuk Ebay'den Civic için bi'far seti gördüm.Nasıl getirebilirim.Gerçi önce arabanın olması gerek.Ön araştırma yapıyorum da.Alınca neler yapabilirim diye...Mesela aşağıdaki ürünler düşündüklerimden Ufuk

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/88-89-90-91-HONDA-CIVIC-HALO-REVERSE-GLOW-GAUGE-NEW-NIB_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem518cde0f02QQitemZ350255714050QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

Mercek+angel+yan ve tampon sinyalli bu set.Hava kanalcıklı seramik fren diskleri gibi
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/90-91-HONDA-CIVIC-BK-PROJECTOR-HEADLIGHTS-CORNER-BUMPER_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem5ad42b001cQQitemZ390106644508QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

Yardımcı olursan/bilgi verirsen sevinirim Ufuk
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Ekim 20, 2009, 23:14:44 »
  Çoşkun gerçekten senin araba ile ilgili pekte bir parça yokmuş.Koca sitede bir kaçtane öteberi var o kadar :D
  Mesut sanırım sende bir şeyler getirtiyordun buralardan.Bu arada Hazım'a Düzce'deyken Mesut gelince beni çaldır arayayım dedim.O da beni bende olmayan numarası ile çaldırmış.Bende bekle bekle Mesut gelsede arasam diye :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 20, 2009, 23:45:33 »
  Çoşkun gerçekten senin araba ile ilgili pekte bir parça yokmuş.Koca sitede bir kaçtane öteberi var o kadar :D

Abi yurtdışında çok fazla uğraşanı var sunny nin nere baktın sen parça için ben bir sürü far stop flan buldum para olsa ahh iyi olacakta işte.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Ekim 20, 2009, 23:49:56 »
  Yani şimdi ne olmuş Coşkun yazacağıma ÇoŞkun yazmışım.İçimden öyle geldi itirazın mı var :) Ben direkt açık olduğu için EBay'den baktım.Linki tıklayıp farlara baktınmı Coşkun.Bir bak derim.Çok güzel.Yalnız bunların arka stopları yok.Olanda sadece Hb kasaların ki var :( Belki 90-91 model Civic alırım.Çok güzel ürünler buldum Ebay'den.Hazır kalıp cam filmleri,taban halısı,nikelaj kaplı manifolt parçaları falan filan işte çok çeşit var.Alınca lazım olabileceklerin listesini çıkardım...
  Buda siyah zeminli farın beyaz olanı.Hangisi daha şık duruyor sence.Bana siyah duruyor gibi geldi.Belkide öğlenden beri gördüğümden dolayı göz yanılmasıda olabilir..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #25 : Ekim 20, 2009, 23:56:17 »
özcan abi yeni gümrük kanununa göre 150€ ya kadar olan mallara gümrük yok ama bunları daha fazla sanarlar....bunları ebay dan alıp ordaki arkadaşa göndertcez o kolayını biliyor ona göre bişeyler yapar alınır yani yeter ki tamamdır bunları alalım diye niyet edelim.....kargosu 50$ civarı tutabilir belki biraz daha fazla ama ufak tefek parça alıcak birileri olursa kargoyu bölüşme şansı oluyor
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Ekim 21, 2009, 00:04:36 »
  Anlaşılmıştır Ufuk kardeşim.Peki sen bu işlerden anlarsın.Nasıl bu ürünler?iyi yada kötü gibi.Birde Civic'i alırsam eğer taban halısıda alacağım.Siyah yada Krem rengi.Ne dersin acaba?Fikrin nedir? Birde Umut abi koca kilitli diferansiyel'i posta yoluyla getirtti.Gümrükte ödemedi.Bu nasıl olmuştur.Şansa bağlı olabilirmi....Aşağıdaki örnek gibi
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/84-85-86-87-88-89-90-91-HONDA-CIVIC-CARPET_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem334aaf7705QQitemZ220296345349QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ekim 21, 2009, 00:09:01 »
Özcan abi biz sunnyden bahsediyoruz dimi :)Sunny yurt dışında tsuru veya b13 sentra diye adlandırılıyor.Siyah zemin stopları çok hoşuma gidiyor far+ stop 400$ civarı bişeye mal oluyor bana yavaş yavaş topluycam kısmetse bakalım.

Stoplar: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170396799356&viewitem=&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2&category=33716,
Farlar: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170396799362&viewitem=&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2&category=33710
Coil: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/90-94-Sentra-B13-Ksport-GT-PRO-Coilover-Springs-Shocks_W0QQitemZ150375273068QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item230310926c

toplamda arabanın fiyatına yakın fiyat cıkıyor bana :D
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Ekim 21, 2009, 00:23:23 »
  Benim sana görüşünü sordugum Civic içindi de senin farlar neden o kadar pahalı ki Coşkun?Senin bir far fiyatına komple far sinyal seti+taban halısı ve birde hava kanallı seramik ön disk alabiliyorum.Çoook pahalı be kardeşim.Buna biriktir biriktir para yetmez be :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #29 : Ekim 21, 2009, 00:24:31 »
bence halı siyah daha iyi olur çünkü sonuçta arabanın içinde ayakkabıyla binilcek e bunun yağmuru çamuru var iz yapar krem renk.....parçalar için bişey diyemem ne desem yalan olcak çünkü görmedim hiç bunlardan ama görüntüsü güzel......o parçayı gönderen kişi işi iyi biliyormuş benim coilover larda gümrüksüz hatta 1 günden kısa sürede geldi :) kutuda 55 ekrtan tv kadar:D coşkun o coiller o markanın ürettiği en üst seviye o yüzden o kadar pahalı sende benim gibi al street pro karışımı....1300$a + kargoyuda koyarsan 2000 olcak...benimkiler amerikada 910$ yazıyor geriye kalan yaklaşık 400$ kargosu ıvır zıvırı...malesef ağırlığına göre alıyorlar parayı ve set yaklaşık 25-30 kg :)
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Ekim 21, 2009, 00:36:54 »
malesef ağırlığına göre alıyorlar parayı ve set yaklaşık 25-30 kg :)
  Bu ne böyle yahu.Fİat BİS'mi getirtiyorsunuz USA'dan :rofl: bu kadar ağır...Ufuk bende Krem rengi problem olmaz.Temizlik konusunda titizim.Zaten Krem bir yönden zor görünüyor.Krem rengi halı almam için aracın iç dizaynında da değişiklik yapmam gerek.Ön göğüs ve kapı döşemeleri kreme boyanacak,kapı kumaşları değişecek,direksiyon krem deri ve maun olmalı.bu biraz pahalıya kaçar.Bu nedenle siyah alırım.Sadece direksiyon deri ve maun olsa yeter bana