0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun güle güle kullanın başka bir sistem takılımı komponent dışında bas amfi vs.
hayırlı olsun Tuncer güle güle kullanman dileklerimle
Hayırlı olsun sesin videosunu ekleme ihtimaliniz varmı ? Birde fiyat bilgiis alablirsem sevinim
Ahmet elimde camera olarak eski samsung foğraf makinesi var. Daha önce hiç video camera özelliğinikullanmadım. Müsayit bir zamanda çekip paylaşmaya çalışırım. Anladığım kadarı ile sende ufaktan bir ses sistemikurmayı düşünüyorsun. Videodaki ses seni yanıltabilir. Tekirdağ taraflarına yolun düşerse görüşelim kendi kulağınile dinlersen daha iyi olur.İkinci soruna gelirse bütçem kısıtlı olduğundan giriş seviyesi component almaya çalıştığımdan ucuzuna kaçtım.Toplamda 248 TL'ye 12 Taksitte Sahibinden.com üzerinden aldım.
http://****/OTO-SES-ve-GORUNTU-SISTEMI-hoparlor,CA2-98.htmlbak istersen
Teşekkürler abi benimki sistemlikten çıktı Şu an bi 4 kanallı amfim bir jbl bass amfim bi jbl kabinli vooferım(Kaya kardeşim saolsun) bide bossmann kabinli vooferım var ama hoparlorler orjınal orantısız bir güc oldu Mecburen componente bende ucuz yollu birşey olarak başlaycagım abi...Tekirdaga keşke yolum düşsse ama yinede sağol