Gönderen Konu: Astra mı, yoksa Golf mü  (Okunma sayısı 12610 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Ynt: Astra mı, yoksa Golf mü
« Yanıtla #40 : Temmuz 19, 2010, 13:49:17 »
astra nın arka koltukları çok sert... auris almadan önce onuda düşünmüştün alınırmı acaba diye dış görünüşü gerçekten çok güzel ama arka koltukları çok sert geldi bana... golf e gelincede golf çok bozdu bence nerde o 2000 lerin başlarındaki golfler...
hesap iptal :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Temmuz 19, 2010, 13:49:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Temmuz 19, 2010, 13:53:59 »
ikisininde makyajlı kasası yaramaz..eğer astranın efsane kasası ise 1999 2008 arası ki hala üretimi vardı..en son 2007 sonunda sıfır  aldık ..golfünde nerde 1999 2004 kasası sonradan bozdular..
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #42 : Temmuz 21, 2010, 14:12:47 »
arkadaşlar niye arabayı kazasına göre değerlendiriyorsunuz ki, bilmem kaç hızla uçup bankete düşünce bişey olmamışmış, denk gelir onun yarısı hızla biyere çarparsın araç pideye döner, yamyassı olur, Allah korusun. iki aracıda aynı şartlarda aynı şekilde çarpmadan bişey denemez kaza hakkında, bunu da tüm dünyada profesyonel olarak EURO N-CAP yapıp biz tüketicilere sonucu bildiriyor zaten, gerisi hikaye gelir bana.

Bazı genç arkadaşlar kulaktan dolma bilgilerle doğru olmayan beyanlarda bulunuyorlar ne yazık ki bu da forumları okuyanları yanlış yönlendirebilir.
 Nasıl ki her sürücünün refleksleri aynı değilse her kazanın sonuçları da birbirinden farklı olucaktır . Bu nedenle tamamen objektif sonuçların açıklandığı EURO N-CAP testlerinin sonuçları araç değerlendirmelerde daha doğru bir kriterdir.
Toyota aşk gibidir , yaşamayan bilemez.