Gönderen Konu: Jant lastik - yakıt yardım...  (Okunma sayısı 1146 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Jant lastik - yakıt yardım...
« : Ekim 10, 2009, 10:17:39 »
Öncelikle her keze merhabalar;
Şu anda Bir Toyotam yok çok yakın zamanda almayı düşünüyorum bununla ilgili bir kaç sorum alacaktı siz Toyota'cilara.

1- Almak istediğim model corolla HB 1.6 110Hp Düz vites; bu motorun şehir içi ve dışı yakıt değerleri nedi Özellikle izmir'li arkadaşlar dan bu konuda bir cevap bekliyorum.

2- Eski aracımda kullandığım 195/45/16 lastik ebatlı 7.5 ofsetli et'si 35 olan 16inç 4x100 bijon aralığı cantlarım var corolla HB araca bu cantlar sorunsuz olurmu sorun çıkartırsa ne sorun çıkartabilir. tecrübeleriniz lütfen.

Şimdiden teşekür ederim...

Toyota Club Türkiye

Jant lastik - yakıt yardım...
« : Ekim 10, 2009, 10:17:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Jant lastik - yakıt yardım...
« Yanıtla #1 : Ekim 10, 2009, 14:01:12 »
selamlar onur bey.toyoyaclub a hoşgeldin.bende 2005 hb terra var.aracımın şehirdışı : 5.7-6.3 lt şehir içi : 7.4-9.0 karma 6.8-7.6lt arası.. bunlar katalog verisi olmayıp kendi kullanım değerlerimdir.yer ve ağırlığa ve kullanım koşullarının ara sıra değişmesine bağlı olarak değişir.bu konuda bende takıntılı olduğum için çok sık olarak spesifik ölçümler yapıyorum..
  hb terraların bahsettiğin jantla bijon uyumluluğunun olup olmadığı hakkında bir fikrim yok.ama bir arkadaşım 17 inch kullanıyor.görürde sorarsam buraya yazarım.ben manisa kulada yaşıyorum ve aracımı model yükseltmek için satmayı düşünüyorum uygun gelirse görüşelim.sahibinde.com da ilan numarası :17514923
2007 auris d4d comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #2 : Ekim 10, 2009, 15:03:03 »
Cevapların için çok teşekür ederim oktay manisa kula bana yabancı değil benim elşimin alilesi kulalı ablası ve eniştesi şu an orda yaşıyorlar bi terslik olmazsa aracımı en yakın zamanda satıp belki seninle sıkı bir kula pazarlığı yaparız (ben izmir'liyim ama) neyse. fiyat bana biraz yüksek ama bu işler kısmet işi tabi.tekrardan ilgin için teşekkür ederim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #3 : Ekim 10, 2009, 19:49:21 »
ben 6 yıldır burda memurum.hastanedeyim.beni birçok kişi tanır.hayırlısı olsun bakalım.araç pazarlığa tabidir bu arada. yaparız bişeyler.. düşünürsen görüşelim.tanıştığımıza sevindim.umarım içine sinecek güzel bir araç bulursun. :)  bende izmirliyim.. not: kulalı pazarlığını az çok öğrendim :)))
2007 auris d4d comfort