0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eyvallah kardeşim İyi geldi gece gece çay içmek. Muhabbetin koyuluğu çayın bayatlığını bastırdığı anlarda fotoğraf çekmekde kaynamasaydı keşke arada Sıcak karşılaman için ben teşekkür ederim
Gece gece tebrik ederim. Aaamet istanbul kalkışlı düzceye konvoy yapıcak üyeleri kandıra kandıra evine kadar gidicek sonra millete güle güle dicek evine gondercek Tekrar nedenli nedensiz yapı buluşma için katı şahısları tebrik ederim. : )
sağol Emre kafan güzel olsada bişeler yazmaya çalışmışssın
Ahmet bu ne hız adamım. Fiyat bana da çok uygun gelmişti. İın ilk mesajını okuduğumda dur bi Kaya arkadaşımıza özel mesaj yazayım dedim. Sonra alt satırlarda hayal kırıklığına uğrattın beni
Ahmet hemen kapatmış kelepir malı
Korkulur len senden "azman toyotacı"
asıl süpriz buluşma başka ya, hadi neyse..
olum adamı delirtme ilk online olunca fotoları at banada acılalım forum ortamına
Tesadüfün bu kadarına da ne denir bilmiyorum Boşuna dememişler dünya küçüktür diye
dünya küçük TCT büyük sırada adanaya gidip hakkı abiyle, wisconsin'e gidip ahmet abiyle, tayvana gidip mehmet abiyle karşılaşmak gibi isteklerim var küçük bir ekleme : kesin oralarda da A.C.D ile karşılaşırım ben
Küçük bi not o gün Emre abinin telefondan sana küfreden bendim he o yapmaz öyle şey