Gönderen Konu: corolla hb'e ses sistemi için yardımlarınızı beklıyorum.  (Okunma sayısı 1588 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
merhaba  arkadaslar baslıktada yazdıgım gıbı 2006 bır corolla hb sahıbıyım.araca guzel bır muzık sıstemı yaptırmak ıstıorum ama yeterlı bılgıye sahıp degılım 4 adet mıd bır tane 30 cm jbl 1000w ve 6 cıkıslı bır amfı dusunuorum. sızce nasıl olur baska tavsıyelerınz varsa beklıyorum :)  sunu da soylıım 900 lıra gbı bır butceye sahıbım.sımdıden tesekkurler
JA 8668

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: corolla hb'e ses sistemi için yardımlarınızı beklıyorum.
« Yanıtla #1 : Ekim 08, 2009, 01:11:14 »
Forumda eski konuları aratırsanız bu konu cok tartışılmıştı bulabilirsiniz...
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 08, 2009, 01:19:04 »
evet eskı konuları okudum. 900-1000 lıralık bı butceyle neler yapabılırım pek fıyatlardab bı haberım gıdıp kazıklanmak ıstemıorum o yuzden yardmınızı ıstemıstım 8-)
JA 8668

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #3 : Ekim 09, 2009, 22:50:54 »
900 tl gibi bir butçeyle 2 takım JBl mid 38cm 1200w JBL wufur yine 1 adat JBL ses anfisi lına bilir ama bu parayla sadece bunları alablirsin artık tesisatı çakliraya yaptırırsan yani sana 1000 tl yi bulur kardeş
corolla sol HB

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 12, 2009, 09:02:14 »
Mert selamlar, öncelikle vsana şunu söyleyebilirim, sakın ama sakın gidip tesisatı orjinal teyibine bağlatma, iğrenç ötesi bir ses alırsın, ben ilk tesisatımı orjinal teyibe bağlattım ve çok iğrenç asla seni tatmin etmiycek bi ses alırsın, tisler yok denecek kadar az olur, bas ise deli gibi sadece bağırır ve muzikten hiçbişey anlamaz keyif alamazsın..  Benim aracımda önde 2 adet 150 watt Phonocar mid takımı + 30cm 600Wat RMS'e sahip birde Phonocar Protech serisi Woofer ve  Phonocar 5 kanal Anfi + Alpine 9847R ana ünite mevcut, bundan fazlasına hiç gerek yok bence sende böyle bişey düşünebilirsin , ancak ben bu sistemi toplarken baya pahalıydı mesela sadece Woofer'a 850 TL vermiştim 2005 te .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 120 bg 290 Nm D-4D
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 12, 2009, 22:11:30 »
teyp işi için konsolu kesmeyi düşünmüyorsan sadece bi adet bas ve bas anfisi al bağlat fazla kurcalama. Yada mesutun dediği gibi bi kerede giriş kes doğra biç sağlam bişe yap :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #6 : Kasım 01, 2009, 15:21:47 »
bayrampaşada dukkanım var buyur gel yardımcı olurum tesisat konusunda yaptıgım aracları gormek istersen gönderirim auto hifi dergisinde çıkan bir suru araclarım var en buyuk yankı uyandıran 307 cc sonra caddy yaptım sierra yüklü komple mini cooper simdi de bu ayki dergide yeni kasa corolla yer alacak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 02, 2009, 09:23:11 »
bayrampaşada dukkanım var buyur gel yardımcı olurum tesisat konusunda yaptıgım aracları gormek istersen gönderirim auto hifi dergisinde çıkan bir suru araclarım var en buyuk yankı uyandıran 307 cc sonra caddy yaptım sierra yüklü komple mini cooper simdi de bu ayki dergide yeni kasa corolla yer alacak

Bizim de Tanışma bölümümüz var Tolga hocam, biz de oraya bekleriz :)

http://www.toyotaclubtr.com/tanisma/

Ayrıca Türkçe imla kurallarına dikkat edebilirsen bizleri çok mutlu etmiş olursun.
Folgsamkeit macht frei...