0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Özcan abi, exeo da güzel ama a4 başka. exeonun arka kısmını pek sevemedim, a4ü zaten çok beğeniyorum hayırlısıyla birgün alacam ondan
ikisi de güzel hakikaten.ama bu seatın modeli türkiyede fazla yaygın değil heralde.
Doğru söze ne denir ki Osman hocam Fiyatı yüksek olmsaydı düşünebilirdim Exeo'yu.Bunu alırsam eğer 36 aylık ödemem 1065 TL'yi bulur buda beni zorlar.Bu nedenle yine Corolla alacağım/almayı düşünüyorum...Belkide 2 ay daha bekleyip Aralık fırsatlarından yararlanmak lazım...Ne dersin?
Audi A4 safkan mi da, Seat Exeo melez oluyor?Audi'nin A3 ve A4 serisi direk VW platformu veya türevidir.Icini ve kaportasini degistirip kullaniyorlar. Golf ile A3 arasinda ayni donanim aracta aslinda en fazla 2000 eur fark vardir.Türkiye'de milleti kazikliyorlar.A6 ve A8 tabiki farkli.
Ben exeo ilk çıktığında Özcan Abinin uğradığı plazada test etme fırsatım olmuştu, A4 şasesinin üstüne geliştirilmiş bir model olduğunu daha doğrusu aynı şaseyi kullandığını söylemişti orada çalışan bayan, ben seatı beğendim özellikle en full modeli
Peki corollanın 2010 modelinin fiyatı ne olacak acaba o tarihlerde. Ona da bakmak lazım.
Nasıl yani ceyhun?ATA Plaza'da Exeo'nun test aracı varmıydı?Eğer öyle ise yarın birde test edelim.Bakalım son durum nedir...
Hemde siyahı ile test yaptınız.Süpersiniz Ceyhun.Kıskandım şimdi bak seni ))))) Beyazı olmamış ama.arabayı hem küçük hemde zengin göstermiyor.Yanında ki Leon ise o siyah rengi ile sanki camdan atlayıpta kaçacak gibi duruyor du
Ben olsaydım Audi teknolojisi kullanan bu seat'ı tercih ederdim, 2. el olmaktansa sıfır olmasını yeğlerim, sonuç itibari ile altyapı ve kullanı mazleme teknoloji audi'ye ağit.