0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ne kadara yaptırdın ayıptır sorması
Dost kazığı yedik yav sorma hiç.. Arkadaşın tanıdığıymış diye gittik 80 lira verdik.. Arkadaşın tanıdığı diye bişeyde diyemedim.. Bundan sonra arkadaş tanıdığıda olsa yaptırmadan önce kaça yapıon diye soracam
benim imzaya bak kardeşim bi Her Türlü Folyo İşi Tarafımızdan Yapılmaktadır.... Ayriyetten Araç Boyası Sprey Şeklinde Dolduruyoruz Gülümseben onun yaptıgını sana 40tlye yapardım mazeme benden
Ah be ferhat abim be hiç dikkatimi çekmedi vallaa... Bileydim senin yanına gelirdim hemde tanışmış olurduk.. Neyse zaten kapı kollarındaki folyonun rengi tutmazsa boyatmayı düşünüyordum.. Birde senin panjur önündeki siyah folyoda çok hoşuma gidiyordu ha birde şerit meselesi bu neyseler bende bitmiyor malesef Birgün yanına gelirim inş =) Dost kazığı yemektende kurtuluruz
beklerim hepsini uygun fiyata yaparım ön taraftaki folyoyu mazeme benden 20kagıdaşeridi 60tlistersen kapı çıtalarını ve kollarınıda boyarım
Tamamdır ferhat abi şu mali durumu düzelteyim yanındayım direk Malum öğrenciyiz mali durumun temelleri çok zayıf
senin ona verdigin parayla biz ön tarafa folyo bide aracına şerit atardık ahh ahh hiçmi dikkat etmiyosunuz boşunamı yazdım
Ferhat abi daha fazla konuşma ağlıcam
Olmaz olaydı o Maç :\ o gün pek sinirlenmiştim takıma.İlerde imkanın olursa boyat Kesin çözüm hemde daha iyi durur.Kazasız belasız.
güle güle kullan oğuz camlar su götürmez bi gerçek güzel olmuş ancak kapı kolları bence bu halde kötü ama çıta ve kolları beyaz istiyorsan boyat hatta o paraya boyatırdın