arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler...aracım 2006 corolla .aracı aldığımda üstünde bridgestone potenza yanlış hatırlamıyosam vardı.lastikler eski gibi olduğu için ben 4 adet yeni lastik aldım.orjinali bridgestone olduğu için yine aynı lastiği almak istedim ama potenza üretimden kalkmış çok sertmiş bana bayii bunu söyledi.bana turanza modelini tavsiye etti aldım.10 bin km yaptım ...lastik çok sert vuruntu yapıyo ses çok fazla .michelin kullanılan araçlara bindim hakkaten fark ediyo konfor ve seste...ama oda çok yumuşakmış öyle diyolar.
herkese iyi geceler,
corolla2007 D4D , sedan kullanıyorum.daha önce Bridgestone Turanza ER 300 taktırmıştım.ilk başlarda performansları çok iyi idi.fakat ilerki zamanlarda patinaj ve fren problemleri yaşamaya başladım.geçen hafta good year efficientgrip aldım.kesinlikle mükemmel.herkese tavsiye ederim.yerden ses almıyor.frenleme mesafesi çok iyi.aracın çekişi bile değişti.
yaklaşık bir haftadır yeni takttırdığım bridgestone er 300 leri kullanıyorum gerçekten yeni ve taze lastik kendini hemen hissettirdi,direksiyon yumuşadı daha konforlu sarsıntısız yumuşak bir sürüş sağladı yeni lastikler.zamanı gelen lastiklerin değişmesini önce güvenlik sonrada konfor için şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlara
ben aracıma brigstn turanza er 300 takdırdım kasım 2009 da.tanesi 150 tl mal oldu.şuan çok memnunum.yol tutuş ve fren mesafesi baya fark etti.ses sorunu da brgstn390 na göre daha az gibi.gerçi 390 lar eskimişti.tavsiye ederimm.
arkadaşlar bildiğiniz gibi prelli ve bridgestone sert lastiklerdir sert lastikler çukurda çok ses yapar bu yüzden genellikle yumuşak lastikleri önerirler... prelli p6000 vardı bende çok ses geçiriyordu ve çukurlarda çok rahatsız ediyordu şimdi yumuşak kumho oladım çok memnunum... size şunu söyliyeyim bridgestone ADRENALYN var ben hayatımda böyle lastik görmedik 4 tanesi şu anda 920 ytl baya bi sert lastik ama öyle bi yol tutuşu var ki anlatamam size adamlar bu lastikleri kaydırana aynısından bi tane daha verecez diye de idaalılar... zaten bu lastiğin özelliği ısındıkça yolu daha iyi tutmasıymış jantı pahallıya aldığım için o lastiklere param yetmedi ama lastik konusunda paraya kıyarım derseniz mutlaka tavsiye ederim o lastikleri... bu lastiği çoğu insan bilmezmiş adana da bridgestone bayisine böyle bi lastik varmış dedim sen nerden biliyorsun falan dediler
Kusura bakmayin ama o lastikcinin zekasindan süphem var.
F1 lastikleri bile kayiyorken, sokak lastiginin fizik kurallarini yok sayacagini düsünüyorsa, bir gariplik vardir.
Pazarlamanın sınırı yok abi
valla aynen öyle abi pazarlamanın sınırı yok

zaten bende inanmadım ama adam ciddi ciddi öyle dedi
yaklaşık üç hafta önce turanza er300 aldım.. şuan memunum çok kısa bi süre oldu gerçi.. daha önce fabrika çıkışlı b390 vardı ve feci ses yapıyordu.. turanzadada ses problemi çok fazla olmasada var, fakat izlenimlere göre brigestonenin tüm modellerinde aynı sorun var.. genede en çok tavsiye edilen lastik er300 dü ve tercihim ondan yana oldu..
Arkadaşlar yeni konu açmak istemediğim için bu konuyu hortlatmak istiyorum... Aracım da michelin lastikler var ama maşallahı var 4 yıllıklar yeni lastik almam lazım en kısa zaman da ama bütçem kısıtlı michelin'lere baktım ağır geldi. 1600 liradan aşağı bulamadım o yüzden bridgestone düşündüm ve model araştırmalarım da en iyisi er300 görünüyor. Aracın lastik ebatları 215/55/16... En fazla 1300 lira limit ayırabilecem.
Bridgestone er300'ü tavsiye eder misiniz ?
Sert hamurlu bir lastik, kısa mesafelerde yeterince ısınmayacağı için istenilen performansı vermeyebilir. Şehirdışı uzun mesafelerde kullanacaksan sıkıntı olmaz.
Sert hamurlu bir lastik, kısa mesafelerde yeterince ısınmayacağı için istenilen performansı vermeyebilir. Şehirdışı uzun mesafelerde kullanacaksan sıkıntı olmaz.
Hakkı abi düşünceyi değiştirir mi bilmem lastiği passat için düşünüyorum. Ses yalıtımı sorunu yok zaten bi çok kişiden de lastiğin passat için konfora pek işe yaramadığını duydum süspansiyonu farklı falan diyorlar buna inanmamın tek sebebi ise diğer passat'ım da starmaxx vardı konfor aynıydı yanlışım varsa düzeltebilirsiniz... Bu arada performans derken neyi kasdettin abicim ya performanslı kullanmam yani. Ve de önerebileceğin başka bi lastik var mı !
Frenleme ve yol tutuş performansını kastediyorum.
Frenleme ve yol tutuş performansını kastediyorum.
Anladım. Son durum ne yapayım Hakkı abi alim mi bu lastiklerden... Sana bu msj'ı yazarken aklıma Conti geldi Hakkı abi bildiğim kadarı ile buda çok kaliteli ve michelin gibi yumuşak bi lastik eğer 1300 lira civarında bulabilirsem alınabilir mi ?
Bence başarılı bir lastik Hakkı reisinde dediği gibi sert hamurludur.
Ama performansından ben memnun kalmışımdır, fren mesafesi, yola tutunuşu, yoldaki sesi duyurmuyordu bana.
Anladım. Son durum ne yapayım Hakkı abi alim mi bu lastiklerden... Sana bu msj'ı yazarken aklıma Conti geldi Hakkı abi bildiğim kadarı ile buda çok kaliteli ve michelin gibi yumuşak bir lastik eğer 1300 lira civarında bulabilirsem alınabilir mi ?
İyi markadır, forumda veya çevremde bir şikayet duymadım. Düşünebilirsin.
Bence başarılı bir lastik Hakkı reisinde dediği gibi sert hamurludur.
Ama performansından ben memnun kalmışımdır, fren mesafesi, yola tutunuşu, yoldaki sesi duyurmuyordu bana.
Conti'ye ne diyorsun peki

İyi markadır, forumda veya çevremde bir şikayet duymadım. Düşünebilirsin.
Hakkı abi Conti'yi kasdettin demi !
Conti'ye ne diyorsun peki 
Fiyat farkı yoksa Bridgestone derim, kötü pek eleştiri duymadım ama çok memnun kalanda duymadım, ama iyidir.
Açıkçası memleketimin yolları full parke o da berbet bi ses ve uğultu yapıyor o yüzden yumuşak lastik lazım bana bridgeston'da çok sert. E bide aracı %90 asfalt ve otoban da kullanıyorum arada bi köyüme ve yaylama gidiyorum gerçi oralar da asfalt

Benim içimden büyük derece de conti geçiyor ama siz ne derseniz o olsun...
Bu arada conti bridgestone'dan daha pahalı...