0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Uygun bir fiyat biçerlerse çok satar ortalıkta scirocco falan kalmaz hyundai coupe de dahil
bir televizyon kanalında gördüm ve türkiyede 2. yarıyılda piyasada olacağını söyledi.. inanın çok şaşırdım. çünkü bu araç bir konsept.nasıl mercedes f125 i yollara çıkartmıyosa buda çıkmaz diye düşünmüştüm ama ama ama gelecek çabuk gelecek dediler ve muhtemelende 2.0 motor ile ferrariye kafa tutan bir aracımız daha olacak türkiyede. elbette fiyatı az değil ama hiç ummadığım insanlar ne arabalar aldılar eminim honda gibi japon performansını sevenler ilgileneceklerdir.bu arada mutlaka f700 f800 gibi mercedes araçlarınıda yollarda göreceğimiz zamanı iple çekiyorum. çünkü bu yıllar hybrit sistemlerin geçiş yılları olacak. eminim çok ucuza elektrikli veya hidrojenli arabalar kullanacağız.yada libya bize yardımlarımız karşılığı 10 yıl ucuz akaryakıt verecek yada kıbrıstaki bir avuç petrol için savaş yapacağız gerçi bize petrol bedava verilse yine vergilerle 3tl olurdu benzin ! ah elimde bir imkan olsada başka memleketlerde nasıl yaşıyor insanlar bir görsem... çok mu şükrediyoruz merak ediyorum. kötü bişey diye söylemedim öyle algılamayın ama cidden bazen koyundan farkımız varmı endişeleniyorum. Başbakanımız aslında birde gönderme yaptı sanırım. 3 5 koyun gütmemiş insanlardan .... diye bir açıklaması var. sanki kendisi koyun güdüyormuş gibi hissettim.. neysetoyotadan birde hybrit ve ekonomik bir araç bekliyorum. mesela yaris e koysun bu bataryaları ? hakkaten tam türkiye için yapılmış araç olurdu..peki peki... sustum bu gecelik sağlıcakla kalın
acaba bayilerde nezaman boy gösterir
evolar bile 60.000 euro bu canavar 40.000 euroya gelsin satış rekoru kırar