0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
53.000 eur'ya 200ps atmosferik motorlu arabayi kac tane satacaklar merak ediyorum.Harcadi Toyota Türkiye bu araci.
t-sport tan daha az satacağına adım gibi eminim...Gerçi reklamı çok yapıldı ama
Fiyat bana göre yüksek değil Murat Abi. İhtiyaçları ciddi anlamda karşılıyor...
Ergün'cüm, bence fiyati verdiklerine göre cok yüksek. Bazi rakiplerinin fiyati daha uygun ve modifiyeye de daha aciklar.Almanya'da bile 30bin eur fiyat cektiler. 37bin eur'ya Nissan 370z gibi bir arac varken ben bunu düsünmem.
cok acayip bir fiyat politakasi var mesela Turkiyede prius ile GT86 arasinda yaklasik 10.000euro fiyat farki var (prius 42.000 GT86 53.000) Taylandta bir GT86 parasiyla 3 tane prius alabilirsiniz (prius 30.000 GT86 63.000)
tayland'ta vergi sistemi buradaki gibi mi yoksa devlet çevreci araçları teşvik edecek vergi sistemi uyguluyor mu ?
Bencede rakiplere göre fiyatı oldukça yukarıda, Örneğin bir Cooper JCW almak istesek çok daha uygun fiyata geliyor.
Cooper'daki standart aksesuar listesi Almanya'da cok düsük. Aksesuar ekleyince fiyat anormal yükseliyor. Mini'de duygu arabasi; mantik degil.O yüzden GT-86'yi Hyundai Genesis Coupe tarzi araclarla karsilastirmak daha mantikli.
Fiyat konusunda mizmizlaniyoruz ama sunu da eklemek lazim:Toyota Türkiye bu aracin lansmani icin cok calismis ve güzel bir organizasyon düzenlemisler. Buradan kendi adima tebrik ediyorum.
Ft 86 ile gt 86 arasındaki farklar nedir? Biri konsept ürün mü?
Zaten bu Sunroof neden bu kadar korktuyor Toyotayı anlamış değiliz.